2018-12-16 04:26


Pompierul erou demis, mărturii după tragedia Colectiv

 |  18:32
Pompierul erou demis, mărturii după tragedia Colectiv

Orlando Schiopu, fostul prim-adjunct de la ISU Bucureşti, demis în urma scandalului Colectiv se simte umilit şi scos din sistem, după ce în noaptea tragediei de la Colectiv a scos rănitii din club cu mâinile goale.

Orlando Schiopu precizeaza acelasi lucru pe care l-au spus si colegii sai si se intreaba de ce trebuie sa fie umilit si scos din sistem, dupa ce in noaptea tragediei de la Colectiv a scos ranitii din club cu mainile goale.

"Eu ştiu să sting incendii... Asta am făcut de când am intrat în sistem. Înţeleg că trebuie dat un exemplu şi vinovaţii să plătească, dar de ce să fiu eu victimă colaterală? În noaptea tragediei de la Colectiv dormeam. M-am trezit şi în 15 minute eram acolo, cu 20 de autospeciale şi masini de descarcerat, nu cu 11, cum se speculează. În 90 de minute, am triat medical 160 de oameni. I-am cărat cu mâinile mele, goale, mi s-a lipit pielea lor fumegândă de ele. Ştiţi, mănuşile noastre, ale pompierilor, sunt aspre. Urlau de durere când i-am luat în braţe, că-i zgâriau. Am renunţat la ele. Asta-i meseria mea. Dacă am greşit vreodată pe ceea ce am avut eu de făcut, să plătesc. Dar de ce trebuie să fiu dat afară din sistem? De ce trebuie să fiu umilit? De ce trebuie ca, în timp ce eu sunt trimis la Berlin de domnul Arafat, să văd organizarea pompierilor de acolo, soţia şi copilul să vadă la TV că am fost dus cu mascaţii la DNA?", este mesajul pompierului Orlando Şchiopu transmis pentru Romania TV.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-29

TAGURI: pompier, erou, colectiv, demis
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


POMPIERUL
29 Noi 2015

Afara si cu conducerea Igsu
Random imageUltimele stiri


loading...