2018-11-14 09:50


PONTA aruncă BOMBA: „Tel Drum este firma lui DRAGNEA, toată lumea știe!”. Fostul premier se declară „speriat” de minciunile liderului PSD

 |  11:30
PONTA aruncă BOMBA: „Tel Drum este firma lui DRAGNEA, toată lumea știe!”. Fostul premier se declară „speriat” de minciunile liderului PSD

După ce Gelu Diaconu, fostul preşedinte ANAF, a lăsat recent să se înţeleagă, într-o postare pe Facebook, că ar avea date concrete despre legăturile lui Liviu Dragnea cu Tel Drum, Victor Ponta plusează acum şi afirmă că poate confirma că firma îi aparține președintelui PSD, chiar dacă acesta neagă cu orice ocazie.

Într-un interviu acordat stiripesurse.ro, fostul premier spune că preşedintele PSD l-a depăşit şi pe Traian Băsescu la capacitatea de a minţi. Redăm fragmentul în care fostul premier confirmă ceea ce se bănuia despre relația lui Dragnea cu firma Tel Drum.

Reporter: Cu Tel Drum ce e? Aţi pomenit de Tel Drum. Domnul Gelu Diaconu a lăsat să se înţeleagă că are date despre legăturile lui Liviu Dragnea cu Tel Drum.

Victor Ponta: Hai să ne lămurim. Eu nu cred că există cineva, un român din cei 20 de milioane, care să aibă cel mai mic dubiu că Tel Drum e al lui Dragnea. Toată lumea ştie. Suntem foarte mulţi care ştim în mod direct chestia asta. Faptul că Liviu se poate duce la televizor şi atât de senin să spună că din 2004 nu a mai vorbit cu ei pe mine mă sperie pentru că... când toată lumea ştie că minţi, că poţi să o faci... aici l-a depăşit şi pe Băsescu.

Reporter: Deci dumneaavostră ştiţi cu date concrete chestia asta.

Victor Ponta: Dar nu sunt doar eu. Staţi aşa. Toată lumea ştie. Nu e vreun secret. Dar de ce să te duci la televizor să spui că nu-i cunoşti din 2004? Aici e o chestie totuşi un pic patologică”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-09-05

GALERIE MEDIA

ponta

TAGURI: gelu diaconu, anaf, dragnea, ponta, tel drum, bomba
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GOGU
05 Sep 2017

OARE TE ÎNTRECE C8NEVA ??? IA UITATE IN OGLINDA, PISICUTULE !!!
ANONIM
05 Sep 2017

Ziceți ceva și de stațiile de tramvai cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție din capitală!https://petitieonline.net/petitie/68026148
PUIE MONTA
05 Sep 2017

In Capitala exista statii de tramvai cu peroane inguste lipsite de balustrade de protectie!
ANONIM
06 Sep 2017

DACA SE FACE UN SONDAJ DE OPINIE(dar nu de catre PIELEANU M un pupincurist DE NORTA 10) IN JUD TELEORMAN SE POATE AFLA SIGUR A CUI ESTE TEL DRUM a nepotului geal(r) STALINISTO-BOLSEVIC Marin Dragnea.Acest strigoi pui de militian-REPETENTUL NATIUNII- TREBUIE INTERNAT urgent LA POROSCHIA PANA NU PLEACA IN BRAZILIA in aceeasi camera cu CHILOTARU PROSTARICEANU.
MIKIM
06 Sep 2017

Asta a fost Prim Ministru ?
CUCULEANU
06 Sep 2017

Bai Dragnistilor , ce vreti sa spuneti ca nu are dreptate? E tare ala cu balustradele . Tara arde si baba se ... pe balustrada.
FASCISTOIZI SATANE
08 Sep 2017

Bai satane fasciste credeti ca un Pue monta va destructura Psd ul ?Va inselati amarnic!
JSAR
06 Oct 2017

oferta de împrumut între individ. cu o experiență de 8 ani în domeniu, creditele noastre structurale au creat un sistem foarte fiabil și legal pentru a ușura oferta, astfel încât clienții noștri să fie mai siguri, prin urmare, dacă aveți impact cu banca, dificultăți financiare, proiecte de construcție sau altele, vă faceți griji mai mult. Macro-Finance la dispoziția dvs. pentru a vă ajuta. Oferim împrumuturi cuprinse între 5000 EURO și 5000.000 EURO, cu un plan de rambursare pentru a studia în funcție de posibilitățile dumneavoastră. Vă rugăm să ne contactați dacă aveți nevoie. jeniefinance@gmail.com web.facebook.com/jeniefinance.fr
Random imageUltimele stiri


loading...