2018-12-10 02:20


PONTA, exasperat: O să merg la JUNCKER, să vorbească cu IOHANNIS, care să vorbească cu GRINDEANU...

 |  23:47
PONTA, exasperat: O să merg la JUNCKER, să vorbească cu IOHANNIS, care să vorbească cu GRINDEANU...

Victor Ponta a scris, marţi, pe Facebook, că va vorbi cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, să le ceară oficialilor români să repare scara rulantă de la aeroportul Otopeni, nefuncţională din octombrie, acesta fiind ”un aspect penibil” pentru România europeană.

Victor Ponta aminteşte că scara rulantă de la aeroportul Otopeni, pe care trebuie să treacă obligatoriu cei care tranzitează aerogara, este nefuncţională din octombrie, deşi de atunci s-au schimbat şi Guvernul şi ministrul Transporturilor.

”Dincolo de aspectul penibil pentru România «europeană» mă doare sufletul când văd oameni în vârstă care trebuie să urce cu bagaje în spinare până ajung la nelipsita şi inevitabila coadă infernală de la Paşapoarte (bine că o să angajăm 32.000 de consultanti fiscali pentru impozitul lui «Peşte Prăjit», dar nu reuşim să mai angajăm 50 de ofiţeri de Poliţie de Frontieră să ne scutească de umilinţă)”, scrie fostul prim-ministru, potrivit News.ro.

El susţine, în registru ironic, că o să profite de vizita în România a preşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, pentru a-l ruga să vorbească cu oficialii români să repare scara rulantă.

”Joi la Parlament o să merg la domnul Juncker să îl rog să vorbească cu dl. Iohannis care să vorbească cu dl. Grindeanu care să vorbească cu Ministrul Transporturilor care să vorbească cu şeful lui de cabinet pe care tocmai l-a numit şef la Aeroportul Otopeni (pe criterii de «competenţă», categoric) să repare scara rulantă. Nu de tot - doar până pleacă dl. Juncker! Dacă nu reuşeşte nici Juncker, atunci o să îl rog pe Trump! Apoi pe Angela Merkel şi chiar pe Macron. Până atunci urcăm scara cu desaga în spinare - «Pas cu Pas»!”, a mai scris Ponta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-10

TAGURI: ponta, grindeanu, juncker, iohannis, scara rulanta, aeroport, otopeni
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PLAGIATORUL MITOMAN
10 Mai 2017

Ai vorbit cand trebuia sa taci sau sa ramai in anonimat lichea bolsevica.Acest fost ucenic al puscariasului nastase a contribuit din plin la saracirea poporului roman prin introducerea de peste 38 taxe si impozite. In mandatul acestui mitoman plagiator s-au inchis 13000 de PFAuri s-a prelungit taierea padurilor cu inca 10 ani contract semnat de el cu firma austriaca (2013 -2023 ) , a introdus supraacciza la benzina si taxa pe stalp. A ajuns in TOMBERONUL ISTORIEI DIN CAUZA PLAGIATULUI DE RENUME MONDIAL CA LEANA ceausescu. Huuu lichea care l-ai umplut pe ghita fugaru de contracte cu statul, si i-ai pupat in cur pe dictatorii erdogan si putin. Asta este CIUMA ROSIE.
MARINELU
10 Mai 2017

Nu mai esti la butoane? Te otici? Esti o javra ordinara.
DE CE TAI COMENTURILE ?
12 Mai 2017

javra nebuna
@PLAGIATORUL MITOMAN ESTE KODR
12 Mai 2017

Ai inteles mai nebun fascistoid sa crapi dracului!!!
Random imageUltimele stiri


loading...