2019-02-20 20:30


Prefectul Capitalei pasează responsabilitatea pentru intervenția în forță a jandarmilor

 |  11:23
Prefectul Capitalei pasează responsabilitatea pentru intervenția în forță a jandarmilor

PUTEREA a solicitat prefectului Capitalei, Speranța Clișeru, câteva informații despre modul cum s-au coordonat și desfășurat acțiunile Jandarmeriei Române la mitingul Diasporei.

Însă, surprinzător, deși au fost solicitate și informații privind colaborarea dintre Instituția Prefectului Municipiului București și Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP), prefectul Speranța Clișeru ne-a comunicat că “informațiile solicitate fac obiectul unui dosar penal aflat pe rolul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București, fapt pentru care, organele penale au competența furnizării diferintelor informații din dosarul aflat spre instrumentare”. Practic, Speranța Clișeru ne-a transmis că a pasat responsabilitatea intervenției în forță a Jandarmeriei Române împotriva manifestanților din Piața Victoriei, deși chiar ea a dat ordinul de intervenție din seara zilei de 10 august 2018.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-16

TAGURI: cliseru, jandarmi, prefect, parchet, atop
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALTA ANALFABETA
16 Aug 2018

La puscarie cu aceasta analfabeta bolsevica pentru GENOCID. SA SPUNA CUM PUSCARIASUL DRAK-NEA A ORGANIZAT MACELUL CU ARME CHIMICE INTERZISE. ORGANIZATIA MAFIOTAPSD-ALDE SCOASE IN AFARA LEGII PENTRU REPRIMAREA MANIFESTANTILOR PASNICI. IN PIATA VICTORIEI A AVUT LOC CEVA SIMILAR CU PIATA TIENANMEN DIN CHINA COMUNISTA.
ZDREANTA
16 Aug 2018

CE MUTRA DE BETIVA SI HANDICAPAT MINTAL , RETARDAT INAPOIAT MINTAL , SCRIZOFENIC DIN NASTERE , REBUT AL OMENIRI DE TELEORMAN . EA POATE , ARE PUTERE DE DECIZIE SI ARE CAPACITATEA SA CONDUCA , OSTILITATILE DE HOLOCAUST INPOTRIVA COPIILOR , BATRINILOR SI CETATENILOR PASNICI ???? ANA BROVN DE TELEORMAN DRAGNEA . ASA ITI TREBUIE POPOR ROMAN . UNDE ESTI VADIME , SA TE INTORCI IN MORMINT ?????
DIN CE GROTă
16 Aug 2018

a apărut și neanderthalianca asta? N-are simțul răspunderii, baremi!
ILIE
16 Aug 2018

Pentru troglodiți „Cine nu poate să gîndească , judecă” (pe alții) Carl Jung
MĂI ”SF”ILIE!
16 Aug 2018

Cine-s troglodiți, ”sfinția” ta? Nu te deranjează faptul că tuta asta blondă vrea să se spele pe mâini precum Pilat din Pont? Și ce dacă ceea ce s-a întâmplat face obiectul unei cercetări penale! Asta o îndreptățește să paseze ca o nesimțită răspunderea semnăturii ei din 10 august în cârca altor ”organe”, ea nefăcând parte dintre ”organele” Stautului de drepți, sau ce?! Luminează-ne tu, ”sfinte” prin ceva logic sau printr-un alt citat viabil, sau spală putina!
ANONIM
16 Aug 2018

Cit de mult poate sa decada natia Rmana . prafu sa se aleaga de tara . Am luat-o de la inceput acum 30 ani , cu cumetri si dezaxati la conducerea tari , banda de hoti . Traiasca guvernul lui Darius Vilcov si marionetele lui , sub conducerea nazistului sef precum si cei din justitie care au matrasit dosarele , in favoarea lor pentru distrugerea poporului .Roman
ANONIM
16 Aug 2018

PARCA AM VAZUT -O LA COLOANE DIN GARA DE NORD . AVEA O PUNGA LA NAS SI GURA
DRAGOS ARHITECTUL
17 Aug 2018

Unealta lui Firea - Pandele .. puși doar pe furt și jaf care mai pozează și in alba ca zăpada .. niște mizeri ordinare .. La pușcărie Pandele , tot ți se înfundată pana la urâta și tot acolo sfârșești ..
FEMEIA DE GROTA
17 Aug 2018

MARE GROTA DE ANIMALE IDIOATE E TELEORMANUL ASTA . UITATI-VA LA MOACA CRETINEI ASTEIA .
ANONIM
17 Aug 2018

BETIVA DEZAXATA ERA CU MAZARE SI FACEA JMENUL CU CHINEZI IN PORTUL CONSTANTA SI CEI AI LUI PANDELE DE VOLUNTARI . ARE CITEVA ZECI DE MILIOANE EURO IN SACOSA . SECURITATEA NE PAZESTE PE NOI IN LOC SA O URMEREASCA PE EA . CUM DRACA SA VII IN VOLUNTARI DIRECT DIN CONSTANTA ?
ANONIM
10 Sep 2018

Boaite nebune pe toata pagina astaCretini cu suflete pline de ura Acuza fara probe pe toata lumea fara discernamant Cred ca sunt scapati de la psihiatrie nazisti puturosi ,Spiralisti bautori de pisat Maimutoi descreerati!Hai siktir la cacat boaitelor fascisre
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...