2018-12-19 13:44


Premieră în lumea țeparilor. A anunțat o donație, ca să-și promoveze imaginea, dar nu mai dă banii

 |  16:05
Premieră în lumea țeparilor. A anunțat o donație, ca să-și promoveze imaginea, dar nu mai dă banii

HOSPICE Casa Speranței anunță că va schimba denumirea unuia dintre saloanele pentru pacienți din centrul de îngrijire paliativă din București după ce sponsorul acestuia, consultantul de afaceri Mru Patel, nu a plătit suma de 40.000 de euro licitată în urmă cu trei ani, în cadrul unui eveniment caritabil care a avut loc în Capitală.

Licitația s-a desfășurat în anul 2012, iar promisiunea de a dona suma de 40.000 de euro fundației HOSPICE Casa Speranței a fost făcută de către Mru Patel în prezența a 300 de participanți la balul caritabil Edelweiss.

„Este o situație regretabilă. O altă persoană prezentă la bal licitase suma de 38.000 de euro și ar fi plătit acesti bani imediat. Mru Patel a licitat la rândul lui 40.000 de euro, dar, atunci când a trebuit să plătească, a oferit de fiecare dată tot felul de scuze. Înainte de inaugurarea oficială a noului centru HOSPICE din București, în septembrie anul trecut, și-a reînnoit promisiunea de a plăti această sumă. Mai mult decât atât, ne-a rugat să confecționăm placheta cu inscripția numelui său, astfel încât toți participanții la deschiderea oficială să o poată vedea. Tot atunci ne-a promis că va plati 10.000 de euro, o primă tranșă din întreaga sumă, însă, din nou, noi nu am primit absolut nimic” a declarat Graham Perolls, președintele organizației caritabile. Plasarea acestor plachete este o modalitate prin care HOSPICE Casa Speranței le mulțumește persoanelor fizice sau juridice care au sponsorizat amenajarea diverselor spații din cadrul centrului de îngrijire paliativa din București.

HOSPICE Casa Speranței, organizație non-profit înființată în 1992 la Brașov, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România. HOSPICE este cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate de acest tip.

Organizația își desfășoară activitatea în Brașov și București, îngrijind copii și adulți diagnosticați cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere.HOSPICE Casa Speranței dezvoltă îngrijirea paliativă la nivel național și internațional prin informare, prin programe educaționale dedicate profesioniștilor, pacienților și comunității și prin îmbunătățirea legislației în materie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-28

TAGURI: mru patel tepar, donatie hospice brasov, hospice casa sperantei
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...