2019-01-22 02:13


Președintele Comisiei SRI sugerează că serviciile ar încerca DINAMITAREA PSD

 |  20:00
Președintele Comisiei SRI sugerează că serviciile ar încerca DINAMITAREA PSD

Președintele comisiei de control a SRI din Parlament, senatorul PSD Adrian Țuțuianu, susține că nu anumite instituții stau în spatele încercării de dinamitare a PSD, dar afirmă că sunt informații că persoane din anumite instituții ar fi implicate.

”Cred şi eu ca mulţi colegi dintre colegii mei care s-au exprimat că sunt şi alţii care se află în spatele celor care într-un fel au confiscat Palatul Victoria pe persoană fizică. (...) Nu cred că instituţii sunt amestecate, ci persoane din anumite instituţii poate sunt în spatele unei construcţii care a încercat să dinamiteze PSD şi guvernarea (...) Informaţii sunt multe, trebuie să transformăm şi în probe”, a susţinut Adrian Ţuţuianu, potrivit stiripesurse.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-06-18

TAGURI: Adrian Țuțuianu, Președintele Comisiei SRI, servicii, psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
19 Iun 2017

SI DACA EI serviciile secrete si armata(care doarme in bocanci) AU TOATE DATELE SI INFORMATIILE CA PSD=GRUPARE INFRACTIONALA DE CRIMA ORAGNIZATA , CA si TOATE CELELALTE PARTIDE, A AJUNS SA DISPUNA SOARTA POPORULUI ROMAN IN STIL MAFIOT SI CRIMINA. CE SA FACA SERVICIILE SA-I APERE PE CRIMINALII POLITICI SI PE CEI CE PERICLITEAZA VIATA PUBLICA SAU PE CEI MAJORITARI -POPORUL -DIN CARE CEI DEBUSOLATI AU VOTAT ACESTE NULITATI UMANE LIPSITE DE CARACTER DE OMENIE DE BUN SIMT CONFORM LEGILOR ELABORATE DE EI TICALOSII SI TRADATORII DE NEAM.....?????????..........
Random imageUltimele stiri

loading...