2018-12-11 13:22


Președintele executiv al Eximbank, AUDIAT la DNA

 |  13:02
Președintele executiv al Eximbank, AUDIAT la DNA

Președintele executiv al Eximbank, Traian Halalai, a declarat, joi, la ieșirea din sediul DNA, că a fost audiat în calitate de martor. Dosarul vizează activitatea precedentă a Companiei de Asigurare - Reasigurare Exim România.

"În calitate de martor. (...) Dosarul EximAsig", a afirmat Traian Halalai.

Chestionat dacă a fost citat în dosarul în care ar fi implicat Radu Frîncu, fost director al EximAsig, Traian Halalai a spus că da.

EximBank a precizat, într-un comunicat de presă, că dosarul în care a fost audiat Traian Halalai vizează activitatea "precedentă" a Companiei de Asigurare — Reasigurare Exim România.

"În urma informațiilor apărute în mass-media, potrivit cărora președintele executiv al EximBank, Traian Halalai, a fost audiat de către Direcția Națională Anticorupție, facem precizarea că acesta a fost citat în calitate de martor într-un dosar privind activitatea precedentă a Companiei de Asigurare — Reasigurare Exim România, al cărei acționar majoritar este EximBank. În aceste condiții, orice alte informații publicate pe aceste subiect sunt pur speculative, neconforme cu realitatea și au tentă de dezinformare publică”, se arată într-un comunicat al EximBank. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-19

TAGURI: presedinte, executiv, eximbank, audiaza, dna, traian halalai
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...