2019-02-23 02:51


Prima REACȚIE din PSD, după declarațiile lui KOVESI despre Dragnea și Tel Drum

 |  11:44
Prima REACȚIE din PSD, după declarațiile lui KOVESI despre Dragnea și Tel Drum

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a spus duminică, după interviul în care Kovesi vorbește despre dosarul Dragnea-Tel Drum, că informațiile sunt „niște minciuni”.

”În primul rând, sunt niște minciuni. E un interviu aranjat la prieteni, la presa sistemului”, a comentat secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, duminică, la Antena 3.

Mai mult, social-democratul spune că, în acest fel, șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, înceracă să-și spele imaginea.

”Încearcă să-și spele imaginea care este făcută zob de ultimele scandaluri”, a adăugat Codrin Ștefănescu, potrivit stiripesurse.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-16
Citeste si:
KOVESI, primul interviu despre Liviu DRAGNEA și dosarul Tel Drum

TAGURI: codrin stefanescu, reactie, psd, kovesi, dragnea, tel drum
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ZORO
16 Iul 2017

Burlă da dobitoc poți să fii? Sau ești orb și surd? Așa sa te ajute Dumnezeu să rămâi,păi bă boule,ce a recomandato pe javra asta sa conducă DNA? 3 dosare?
DIDI
16 Iul 2017

Zoro, tu nu eşti acel zoro din film, tu eşti un postac psd-ist împuțit. Javră e măta aia care te-a fătat.
HAZNAUA COCINA GHITZA-VARANUL
16 Iul 2017

E TOATE NISTE MINCIUNI TAVARISCI ASTIA E GELOSI PE NOI MANKTZASHH ...TRAIASCA PRIETENIA DELI-MORMANO-KOREEANA SI TAVARISCIUL KIM JONG DRAGNEA...TRAILES BAHTALO SI LAMBADA PRIN BRAZILIA ..URAAA URAAAA URAA
EQURET
16 Iul 2017

Ai scos iar ratul crocodil nebun?
CROCODILUL FLAMAND
16 Iul 2017

vai ce seamana TOVARASUL DRAC-nea cu HITLER nu degeaba si-a cumparat BUNKER ANTI-TOMIC in Brazilia impreuna cu MERKEL si TIRIAC......HEIL HITLER-DRAC-NEA....HEIL HITLER-MAZARE......HEIL HITLER-TIRIAC......HEIL HITLER-MERKEL...UN-DOI-TREI-PATRU IZMENELE SI KAKATUL.....UDREA FACE plaja La MAMAIA...MAZARE E GIGOLO SI BELESTE OAIA CU DAEA...UN-DOI-TREI-PATRU IZMENARUL SI KAKATUL...TRAIASCA PIZ-DISMUL....URAAA..HEIL HITLER-DRAC-NEA
VIRGIL
16 Iul 2017

Ma cacati penali , talhari la drumu mare batava dumnezeu sa bata nu var ajunge bani sa platiti la doctori . Nu ati distrus tara asta destul PSD -ul puli mele
LUCIAN
16 Iul 2017

Limbric oligofren,nu vei scapa ,va veni si rindul tau!
DACIAN
16 Iul 2017

Cand structurile , institutiile, autoritatile STATULUI vor fi sub controlul SOCIETATII CIVILE numai atunci se va putea vorbi de o DEMOCRATIE reala si de NORMALITATE sociala in RO. De 27 de ani in GUVERNAREA RO se folosesc tot felul de TEPE si scheme DEMAGOGICE, BANDITESTI, MAFIOTICE etc pentru a mima democratia in detrimentul MAJORITATII POPULATIEI DEBUSOLATE care se comporta ca o turma....................... deposedata de sursele si resursele necesare supravietuirii.
MUE ZORO
16 Iul 2017

Mai zoro,esti prost de puti!
@DACIAN....
16 Iul 2017

Foarte corect! Zice BINE și crocodilul, numai că o mai dă și pe de lături cu măscările, făcând MIȘTO de cei care refuză să gândească și TOT NU SE PRIND....
@GEORGE THEMAN....
16 Iul 2017

Vorba lui Dacian...dacă nu DISPAR TOȚI cei care ne-au condus spre buza prăpastiei 27 de ani, NOI MURIM, CU TOT NEAMUL NOSTRU...SINGURI, PROȘTI, FLĂMÂNZI, FĂRĂ PENSII, SUPRA-ÎNDATORAȚI, PLĂTIND CHIRIE ÎN ȚARA NOASTRĂ PENTRU TRECE DINTR-O REGIUNE, ÎN ALTA.... Iar pe Zoro, iartă-l! E un pensionar amărât ca toți alții, inclusiv părinții noștri care au fost mințiți, manipulați și condamnați la o viață mizerabilă! Năucitor este că, votează cu aceiași, de parcă nu-s întregi la minte, ASTA E ENERVANT! N-ai ce le face! Dacă le arăți adevărul, se supără! Gândesc LA SUPRAFAȚĂ, SUPERFICIAL...au rămas cantonați, ca acu 27 de ani!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...