2018-09-26 12:33


Prințul Paul Philippe, vizat în dosarul lui Remus Truică privind retrocedările ilegale

 |  11:46
Prințul Paul Philippe, vizat în dosarul lui Remus Truică privind retrocedările ilegale

Prințul Paul Philippe ar fi vizat în dosarul retrocedărilor ilegale în care procurorii DNA efectuează, miercuri, mai multe percheziții, printre care și la locuinţa lui Remus Truică, potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres.

Procurorii DNA Braşov instrumentează acest dosar, care a fost disjuns din cel al lui Viorel Hrebenciuc.

DNA a anunțat miercuri, într-un comunicat de presă, că procurorii fac mia multe percheziții în municipiul București și județul Ilfov, într-un dosar privind fapte de corupție comise în perioada 2006 — 2015.

"(...) Sunt efectuate percheziții domiciliare în 9 locații situate în municipiul București și județul Ilfov, reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice", se arată în comunicatul DNA.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-10
Citeste si:
CORUPŢIE. Ample percheziţii DNA în Bucureşti şi Ilfov

TAGURI: print, paul philippe, vizat, dosar, remus truica, retrocedari, ilegale
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MAFIA IN FLOARE - COLABORARE
09 Dec 2015

Pe Basescu si Udrea cind ii priponeste ? tiganule scoate bani imediat .Acum sau trezit serviciile si adormiti . Recuperare praful de pe toba .
ZORRO
11 Dec 2015

Bai nene,veneticul asta de print PAUL ,cand a venit in Romania ,spunea ca EL NU vrea nimic de la poporul roman ,saracit de CEAUSESCU si acum vedem ca a dat cinstea pe neomenie!.....cum sa iei atata banet ,bai nene,cand eu pentru o palma de pamant a lui socru-meu de 300mp,m-am judecat 6 ani si tot nu am castigat!.....si ei castigau pe banda rulanta........ce tara mai este asta?...ce justitie avem ,platita si cu bani grei ca,de.......imparte dreptatea!!!!......luati-le fratilor toate averile ,lasati-i pe zero si dati-le ani grei de puscarie!...NU merita mila ,indurare!,.......un pensionar ,care pe acte legale am pierdut un pamant de 300mp din cauza acestor profitori TRUICA,PAUL,HREBENCIUC,VIDEANU si altii.......in fundul iadului cu ei!...
Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...