2018-06-20 14:41


Procuror DNA dezvăluie presiunile lui Kovesi pentru ARESTAREA Elenei Udrea

 |  17:32
Procuror DNA dezvăluie presiunile lui Kovesi pentru ARESTAREA Elenei Udrea

Procurorul DNA Mihaela Iorga a declarat marți, la ieșirea de la ședința CSM, că i s-ar fi transmis din partea șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, că ar trebui să o rețină pe Elena Udrea pentru 24 de ore, într-un dosar, deși Parlamentul nu încuviințase cererea de arestare a acesteia.

Mihaela Iorga a precizat că a refuzat acest lucru, având în vedere că decizia în cazul respectiv a fost de control juduciar, ”că altfel nu făceam decât circ mediatic”.

”În dosarul Elenei Udrea, când a dat Parlamentul aviz doar pentru reținere, nu și pentru arestare, am ieșit și am spus că dacă nu se cere arestarea, nu putem face reținerea doar pentru un circ mediatic”, a declarat Mihaela Iorga. 

De asemenea, procurorul Mihaela Iorga a mai spus, la ieșirea de la CSM, că nu a înțeles ce îi reproșează șefa DNA Laura Codruța Kovesi și a dezvăluit că între ele există „o tensiune de mai mult timp”.

„Nici eu nu am înţeles ce îmi reproşează Laura Kovesi”, a spus procurorul DNA.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-04

TAGURI: dna, procuror, mihaela iorga, kovesi, arestare, udrea

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
05 Iul 2017

ce tot bateti campii cu MATA-HaRI din Plescoi?Toata lume stie ca era SEFA MAFIEI PREZIDENTIALE a lui QIOMBETE...plus o gramada de generali de securitate implicati in mafia imobliara...OPREA,GHITA,MAIOR,MOLDOVEANU,DAN DRAGOI-BOGDAN DRAGOI sunt cativa dintre complicii din spatele Ciociolinei UDREa-MARIA/TEREZA de la Plescoi Tocmai din cauza asta partidul implicat in toate escrocherile ANRP-MICROSOFT de miliarde de euro NU MAI EXISTA si multi complici sunt deja condamnati..o asteapta si pe Ciociolina UDREA la puscarie
Random imageUltimele stiri

Cum să SLĂBEȘTI RAPID înainte de vacanță Acum 14 ore | (0)
Sfaturi si curiozitati

Apa Nova