2019-01-24 06:39


Procuror DNA dezvăluie presiunile lui Kovesi pentru ARESTAREA Elenei Udrea

 |  17:32
Procuror DNA dezvăluie presiunile lui Kovesi pentru ARESTAREA Elenei Udrea

Procurorul DNA Mihaela Iorga a declarat marți, la ieșirea de la ședința CSM, că i s-ar fi transmis din partea șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, că ar trebui să o rețină pe Elena Udrea pentru 24 de ore, într-un dosar, deși Parlamentul nu încuviințase cererea de arestare a acesteia.

Mihaela Iorga a precizat că a refuzat acest lucru, având în vedere că decizia în cazul respectiv a fost de control juduciar, ”că altfel nu făceam decât circ mediatic”.

”În dosarul Elenei Udrea, când a dat Parlamentul aviz doar pentru reținere, nu și pentru arestare, am ieșit și am spus că dacă nu se cere arestarea, nu putem face reținerea doar pentru un circ mediatic”, a declarat Mihaela Iorga. 

De asemenea, procurorul Mihaela Iorga a mai spus, la ieșirea de la CSM, că nu a înțeles ce îi reproșează șefa DNA Laura Codruța Kovesi și a dezvăluit că între ele există „o tensiune de mai mult timp”.

„Nici eu nu am înţeles ce îmi reproşează Laura Kovesi”, a spus procurorul DNA.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-04

TAGURI: dna, procuror, mihaela iorga, kovesi, arestare, udrea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
05 Iul 2017

ce tot bateti campii cu MATA-HaRI din Plescoi?Toata lume stie ca era SEFA MAFIEI PREZIDENTIALE a lui QIOMBETE...plus o gramada de generali de securitate implicati in mafia imobliara...OPREA,GHITA,MAIOR,MOLDOVEANU,DAN DRAGOI-BOGDAN DRAGOI sunt cativa dintre complicii din spatele Ciociolinei UDREa-MARIA/TEREZA de la Plescoi Tocmai din cauza asta partidul implicat in toate escrocherile ANRP-MICROSOFT de miliarde de euro NU MAI EXISTA si multi complici sunt deja condamnati..o asteapta si pe Ciociolina UDREA la puscarie
Random imageUltimele stiri

loading...