2019-03-22 04:54


Procurorul general a cerut dosarul Revoluţiei pentru a fi reanalizat

 |  13:41
Procurorul general a cerut dosarul Revoluţiei pentru a fi reanalizat

Procurorul general interimar, Bogdan Licu a cerut Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ) dosarul Revoluției, pentru a fi reanalizat.

Cererea lui Bogdan Licu vine după ce președintele Asociației 21 Decembrie, Teodor Mărieș, a făcut o plângere împotriva soluției de clasare a dosarului Revoluţiei.

În cazul în care plângerea depusă de Teodor Mărieș va fi admisă, dosarul va fi redeschis.

Parchetul Militar a clasat, pe data de 14 octombrie 2015, dosarul privind evenimentele din decembrie 1989, care au avut ca rezultat decesul a 709 persoane, rănirea a 1.855 de persoane prin împușcare, rănirea a 343 de persoane în alte împrejurări și reținerea a 924 de persoane.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-23

TAGURI: procuror, general, cere, dosar, revolutie, reanalizeaza
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BRAVO!
22 Feb 2016

Îmi place! Așa, mai vii de-acasă....de pe la noi, cu noi! Rușine în schimb pentru Kovesi care i-a ținut tira tov.Ilici (pretenii știu de ce....).
CETATEAN
23 Feb 2016

NU INTELEG CUM UN ASEMENEA DOSAR , POATE SA STEA IN PIXUL UNUI OM ? CINE DECIDE SI CIND ? DECI SE POATE ? CINE A TINUT DOSARELE , SA FIE CONDAMNAT PENTRU REA VOINTA SI INALTA TRADARE FATA DE ADEVAR SI TARA . DE ATUNCI TARA ESTE MINTITA , TRADATA SI DEZBINATA , PENTRU AFLAREA ADEVARULUI . DOSARUL NU TREBUIE REANALIZAT , EL TREBUIE REZOLVAT DE ADEVARUL JUSTITIEI , CONSTINTEI SI TARI.
@CETățENE...BE CALM!
23 Feb 2016

Hai să punem gândul cel bun ÎNAINTE și pe urmă să-l lovim în moalele capului pe nenea ăsta! Bine că dezgroapă dosarul, iar pixul lui poate va trage brazdă așa ca Zorro DIRECT pe fața ălora care l-au ținut la SECRET sau SUB CUR (totuna...)!
ARDELEAN
24 Feb 2016

Nimic in ce priveste ADEVARUL despre "revolutie", NU TREBUIE SECRETIZAT ! TREBUIE DEZVALUIT TOTUL, ALTFEL TARA NU MAI SCAPA NICIODATA DE "EXCROCII CARE-AU TRAS IN NOI", DIN DEC. '89 PANA AZI !!!
PETRICA GEORGE
29 Feb 2016

Ce .....puii mei TOT reanalizati? Asteptati sa moara reptila de moarte buna si pe urma il gasiti vinovat? Intotdeauna mortul este de vina?!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...