2018-12-11 15:35


Procurorul Negulescu a RECUNOSCUT! A avut o RELAŢIE cu Andreea Cosma. Care a fost motivul despărţirii

 |  09:16
Procurorul Negulescu a RECUNOSCUT! A avut o RELAŢIE cu Andreea Cosma. Care a fost motivul despărţirii

Procurorul Mircea Negulescu face primele declarații după ce deputata PSD Andreea Cosma l-a acuzat că a hărțuit-o sexual.

„Niciodată nu a fost vorba unei hărțuiri, a unei „curtări” sau a unei relații care să afecteze actul de justiție, în condițiile în care pot face proba abținerii mele pe partea investigativă referitor la doamna în cauză. Mă simt jenat că trebuie să explic urmare a „dezvăluirilor” doamnei natura relației noastre. A existat o relație, de scurtă durată, inițiată de domnia sa, cu întâlniri, mesaje, fotografii, care pun în evidență, fără echivoc, consensualitatea acesteia. Însă, atunci când am realizat că, în realitate, aceasta urmărea devierea cursului anchetelor, culegerea de date și informații, am decis să mă retrag elegant.”, a declarat Negulescu jurnalistului Alexandru Căutiș de la Revista Kamikaze.

Căutiș a prezentat pe contul său de Facebook în avanpremieră fragmente din interviul ce urmează să fie publicat.

Mircea Negulescu: „Sunt sigur că Vlad Cosma deține înregistrări inclusiv cu domnii Victor Ciutacu, Mircea Badea și Mihai Gâdea, pe care le va folosi la momentul oportun."

"Și tot ca o picanterie, pentru că am văzut că vă plac, cu domnul Sebastian Aurelian Ghiță am avut două întrevederi cunoscute, atât de colaboratorii direcți, vorbesc aici de colegii polițiști, cât și de conducerea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești de la acea vreme:​La prima întrevedere, domnia sa, mi-a solicitat să nu mai continui investigațiile împotriva firmelor sale, deoarece ar ajunge în situația altui inculpat, acesta făcând referire la administratorul unei societăți comerciale investigate față de care stabilisem un prejudiciu provenit din evaziune și spălare de bani în cuantum de 102 milioane de euro.", a mai spus Negulescu pentru Revista Kamikaze.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-01

TAGURI: mircea negulescu, andreea cosma,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
27 Feb 2018

SUNT MULTI JUDICIARISTI PANARAME CARE BATJOCORESC ACTUL DE JUSTITIE.
COCINA PZDISTA
27 Feb 2018

ramane de raspuns la intrebarea lui BICHINET....cum e cu PARADEALA pana la urma/e vorba de sex sau de dosar
ANONIM
27 Feb 2018

Cat de scarboasa este aceasta zdreanță....face de râs TAGMA bărbaților.....ma mir ca nu spune ca a fost jefuit de aceasta doamnă......chiar, a fost amendat urmare apelului la 112 ....nefondat
ANONIM
04 Mar 2018

dAR CE TINUTA DE ZDREANTA ARE CLAPAUGUL hALAL JUSTITIE ZDRENTAROASA HALAL HAULES !
LEVST.
04 Mar 2018

Dupa cum arata prin pozele puse, e greu ca cineva chiar poate sa o paradeasca , pe andeea, poate un robot facut din fibra de carbon si titaniu si care nu e pe baterii, ci cuplat la retea, si nu la cea de 220 ci la reteaua cailor ferate...
Random imageUltimele stiri


loading...