2018-12-15 04:51


Procurorul Ştefan Crişu va fi cercetat în arest la domiciliu în dosarul în care este acuzat că a primit 2.000 euro pentru a interveni la magistraţi

 |  10:01
Procurorul Ştefan Crişu va fi cercetat în arest la domiciliu în dosarul în care este acuzat că a primit 2.000 euro pentru a interveni la magistraţi

Procurorul Ştefan Crişu va fi cercetat în arest la domiciliu, în dosarul în care este acuzat că a primit 2.000 de euro şi un telefon de 1.000 de euro pentru a interveni la magistraţi de la DIICOT să restituie unei persoane o maşină de lux ridicată la percheziţii, potrivit unei decizii a Curţii de Apel Bucureşti.

Procurorii DNA l-au reţinut pe Ştefan Crişu, de la Parchetul Tribunalului Bucureşti, şi au cerut instanţei arestarea preventivă a magistratului, pe o perioadă de 30 de zile.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Curtea de Apel Bucureşti a respins cererea procurorilor de arestare preventivă a lui Ştefan Crişu, stabilind ca acesta să fie cercetat în arest la domiciliu.

Decizia instanţei nu esze definitivă şi poate fi contestată la instanţa supremă atât de către Ştefan Crişu, cât şi de procurori. Ştefan Crişu va sta în arest la domiciliu până la judecarea contestaţiei de la instanţa supremă, care va decide definitiv dacă procurorul va rămâne cu aceeaşi măsură preventivă, va fi arestat preventiv sau cercetat sub control judiciar.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-26

TAGURI: procuror, stefan, crisu, cercetat, arest, domiciliu, dosar, acuzat, primeste, 2000, euro, intervine, magistrati
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...