2017-01-18 19:24

DEZVALUIRI


Prostituţie la liber în Capitală? Saloanele de masaj erotic cu finalizare îşi fac reclamă în forţă

 |  20:26
Prostituţie la liber în Capitală? Saloanele de masaj erotic cu finalizare îşi fac reclamă în forţă
Eliminareaprostituţiei, ca infracţiune, din Codul penal pare să-şi fi atins scopul aşteptat.În ultima perioadă, tot mai multe saloane de masaj erotic îşi promoveazăvirulent serviciile, fără perdea. Unul dintre modurile de promovare, în afarapostării unor anunţuri pe internet sau la rubrica de mică publicitate aziarelor, este îndesarea de pliante în geamurile autoturismelor parcate prinBucureşti.

Aparent,afacerea nu pare a fi altceva decât un simplu masaj cu una sau mai multe femeinud, fără alte complicaţii. Însă ofertele pot merge şi mai departe, clientulputând beneficia, la cerere, de aşa-numita finalizare. Unul dintre aceste saloanede masaj erotic şi-a făcut, ieri, reclamă pe autoturismele parcate în zonaDrumul Taberei din sectorul 6. Pliantul de promovare arată că salonul oferămasaj erotic şi sadomaso, show-uri erotice, streaptese la preţuri promoţionale.Salonul în cauză are şi o pagină de internet, de unde am putut afla mai multeamănunte cu privire la caracterul serviciilor.

Finalizarea,la dorinţa clientului

Astfel,deţinătorii acestei locaţii susţin că toate masajele erotice sunt garantate săofere clientului o experienţă senzuală, relaxantă, o cale de a scăpa de grijilezilnice. “Finalizarea este inclusă în cadrul orei de masaj erotic”, în cazul încare clientul doreşte. Salonul anunţă că oferă discreţie şi confidenţialitateabsolute. Iniţiaţii în frecventarea unorastfel de saloane de masaj erotic susţin că finalizarea la care fac referiremai toate anunţurile de acest gen reprezintă, în fapt, sex oral sau chiar sexnormal. Contra cost, evident. Însă oferta în acest sens vine exclusiv de lamaseză. În cazul salonului despre care facem vorbire aici, site-ul deprezentare face o referire strictă cu privire la întreţinerea de raporturisexuale ca fiind iniţiată de către client: “Noi nu oferim servicii sexualecomplete, iar corpul fetelor le aparţine, aşadar vă rugăm să nu le presaţi cucerinţe care să le facă să se simtă inconfortabil”.

Showerotic cu sadomaso

Ojumătate de oră de masaj erotic cu o singură maseză nud costă 75 de lei, iarpentru o oră, clientul va plăti 175 de lei. O oră de masaj sadomaso costă 175de lei. Dacă pe lângă masaj erotic, clientul doreşte jacuzzi şi saună, va plătipentru o oră un tarif de 200 de lei. Încă o maseză nud costă 100 de lei înplus, iar pentru show erotic şi streaptese clientul va mai scoate din buzunar încă50 de lei. Conform acestui salon, prin show erotic se înţelege atingeri,mângâieri şi săruturi între două sau mai multe maseze. Închirierea unei camerela acest salon costă de la 50 lei pentru o oră până la 2.400 de lei pentru întreagazi. Însă dacă un client doreşte ca “maseza” să se deplaseze la hotel, atuncinumai deplasarea costă 300 de lei pentru o singură fată.

Deanul acesta, prostituţia nu mai este infracţiune

Astfelde pliante, care prezintă ofertele saloanelor de masaj erotic, împânzesc nunumai Capitala, dar şi marile oraşe. Pliantele îţi asigură o reducere pentruprima “aplicaţie”, dar numai dacă îl prezinţi la intrare. Criza financiară aafectat şi acest domeniu, proprietarii cuiburilor erotice întrecându-se întreei pentru a oferi preţuri promoţionale.

Noualegislaţie, intrată anul acesta în vigoare, nu mai pedepseşte prostituţia cainfracţiune. Codul penal al României incriminează doar proxenetismul, şi asta încondiţii mult mai puţin stricte decât vechea legislaţie. Potrivit articolului213 din noul Cod penal, “determinarea sau înlesnirea practicării prostituţiei şiobţinerea de foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituţiei de cătreuna sau mai multe persoane se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şiinterzicerea exercitării unor drepturi. Prin practicarea prostituţiei se înţelegeîntreţinerea de acte sexuale cu diferite persoane în scopul obţinerii defoloase patrimoniale pentru sine sau pentru altul”.

Potrivitvechiului Cod penal, chiar şi tentativa de proxenetism se pedepsea ca infracţiuneaîn sine. Astfel, la articolul 329, vechiul Cod pedepsea proxenetismul tot cu închisoareade la 2 la 7 ani, însă “banii, valorile sau orice alte bunuri care au servitsau au fost destinate să servească, direct sau indirect, la comiterea infracţiuniide proxenetism şi cele care au fost dobândite prin săvârşirea acesteia, seconfiscau, iar dacă acestea nu se găseau, condamnatul era obligat la plataechivalentului în lei”. Mai mult, vechea legislaţie incrimina prostituţia cainfracţiune. La articolul 328, Codul penal prevedea că prostituţia este faptaunei persoane care îşi procură mijloacele de existenţă sau principalelemijloace de existenţă practicând în acest scop raporturi sexuale cu diferitepersoane, iar infracţiunea era pedepsită cu închisoarea de la 3 luni la 3 ani.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-07-16

Mai multe imagini:
Prostituţie la liber în Capitală? Saloanele de masaj erotic cu finalizare îşi fac reclamă în forţă
zoom
Prostituţie la liber în Capitală? Saloanele de masaj erotic cu finalizare îşi fac reclamă în forţă
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

SOCRATES
22 Feb 2011

sunt curios cine e cretin ul sa plateasca 2.400 ron i pt o noapte la un astfe l de stabiliment :))). ma i ieftin iesi daca-ti inc hiriezi o camera la hilto n :)))(ca si acolo gasest i "maseuze")

Adauga un comentariu

Random image