2019-05-20 01:59


Protejata lui Hrebenciuc, promovată de Dăncilă în CA de la CNAS

 |  13:13
Protejata lui Hrebenciuc, promovată de Dăncilă în CA de la CNAS

Printr-o decizie a premierului Viorică Dăncilă, Diana-Monica Isăilă a fost numită, ieri, ca membru al Consiliului de Administrație al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS), în locul lui Petru Armean, pentru durată rămasă a mandatului.

Diana-Monica Isăilă este soția fostului senator Marius Isăilă, cel care a fost condamnat la cinci ani și patru luni de închisoare pentru trafic de influență în baza interceptărilor ambientale, a denunțurilor și a declarațiilor date de martori.

Isăilă este acuzat că ar fi luat șpagă 200.000 de euro, în 2012, pe când lucra la Fisc. Ceea ce se știe mai puțin este faptul că Marius Isăilă a fost și este un apropiat al lui Viorel Hrebenciuc, iar în 2012 a fost ales senator de Dâmbovița pe lista PDL, după care a trecut la UNPR, PSD și apoi la PRU. Mai trebuie precizat că, anterior numirii, Diana-Monica Isăilă a fost consilier personal al ministrul Sănătăţii și manager public la acest minister.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-13

TAGURI: isaila, hrebenciuc, dancila, cnas
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
13 Mar 2018

Toti penalii si-au pus oameni analfabeti in locuri bune de muls , iar un tanar cu studii in strainate nu are acces pe astfel de posturi. Si se mai mira lumea de ce ne pleaca tinerii capabili ! Asa doreste mafia psd.
ANONIM
15 Mar 2018

FA "GLOBINA'" LASA-TE DE PRACTICI MAFIOTE CA AJUNGI IN PUSCARIE. NU TE MAI REPEZI CA RAMA IN PIATRA.
Random imageUltimele stiri


STARBAG