2019-02-16 19:43


PSD invită la Revoluție! Vrăbiuța lui Oprescu, director la Spitalul Universitar de Urgență!

 |  10:20
PSD invită la Revoluție! Vrăbiuța lui Oprescu, director la Spitalul Universitar de Urgență!

Pentru cei care mai au vreo îndoială că PSD este o caracatiță mafiotă ce își întinde tentaculele peste România, articolul publicat azi de Cătălin Tolontan și echipa sa pe tolo.ro și gsp.ro ar trebui să fie edificator. Mai întâi, Senatul a respins Ordonanța ministrului Vlad Voiculescu, prin care se stabileau criterii mai exigente pentru numirea managerilor de spital. Apoi, Florian Bodog, ministrul Sănătății, despre care PUTEREA a scris deja că a făcut „curățenie” în minister, numindu-și apropiați în poziții cheie, astfel încât „treaba” să înceapă de îndată ce OUG 13 intra în vigoare, a purces să „curețe” și spitalele. A început cu cel mai mare: Spitalul Universitar de Urgență. Aici a numit-o manager, fără concurs, pe Adriana Nica, zisă Vrăbi(uța) a lui Sorin Oprescu (după porecla partenerei lui Florin Secureanu, fostul manager de la Malaxa)!

Judecat sub control judiciar, după ce a fost succesiv arestat, apoi plasat în arest la domiciliu, Oprescu a fost el însuși director al spitalului și mai apoi primar. În mandatele sale, firmele controlate de fratele și de fiul său au infiltrat sistemul românesc de sănătate. De partea sa, Adriana Nica-Vrăbi, partenera sa de viață, dar și martor în dosarul său de corupție, este suspectată de DNA că a încasat 660.000 de euro, falsificând proveniența banilor.

Un medic din Spital a declarat că miercuri seara nu se știa nimic. Anunțul a fost făcut joi dimineața (2 februarie). „Adriana Nica este un medic cu o ascensiune fulminantă în ultimii doi ani. Nimeni dintre noi, oricât de bun ar fi în specialitatea lui, nu ar fi putut să ajungă atât de repede șef de secție și apoi manager de spital. Nu are nicio competență în management. Și vorbim despre cel mai mare spital din țară! ”, spune medicul.  „Secureanu o are pe Vrăbi, Oprescu, pe Adriana Nica”, adaugă acesta, precizând că s-a decis să aplice pentru un post în străinătate, întrucât și-a pierdut speranța că în țară se mai poate face ceva în sistemul medical. „Deși nu mai sunt la vârsta tinereții, vreau să mai salvez ceva din cariera mea de medic și din viața mea de om”.

Secureanu, pentru cei care nu știu, este fostul manager al Spitalului Malaxa, arestat în decembrie anul trecut, pentru devalizarea unității medicale, tot în urma unor dezvăluiri ale echipei lui Tolontan.

Vrăbi a lui Oprescu și-a susținut teza de doctorat în 2015, în fața lui Nicolae Bănicioiu și a lui Dorel Săndesc, ministrul și secretarul de stat al guvernului Ponta. Oprescu i-a fost șef de comisie academică.

Citiți mai multe pe Tolo.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-05
Citeste si:
Clanul din Oradea. Cum se pregătește Ministerul Sănătății să profite de modificarea Codului Penal
ALERTĂ: Ministerul Sănătăţii reduce la jumătate investiţiile în spitale
Curtea de CONTURI dă de pământ cu Ministerul SĂNĂTĂȚII. Vezi ce nereguli, în valoare de zeci de MILIOANE de lei, au ieșit la iveală
Florin Secureanu, fostul manager de la Malaxa, a fost arestat
Referat procurori: Cum fura managerul de la Malaxa banii prin firme fantomă
Noi dovezi care-l incriminează pe Sorin Oprescu sunt pe masa procurorilor DNA
Vilă de 7 milioane de euro, pe numele norei lui Sorin Oprescu
Sorin Oprescu şi Mirela Ercuţă, lanţul slăbiciunilor penale
Dosarul lui Sorin Oprescu. Bogdan Popa: 45% din mită mergea la primarul general
Denunțător: “Oprescu lua 45% din mita adunată la Primărie!”. Bogdan Popa, fostul șef de la Administrația Cimitirelor, le-a explicat judecătorilor cum se împărțeau banii din șpăgi
Oprescu cere instanței să poate opera și în alte orașe
Liviu Dragnea îi regretă pe Sorin Oprescu, Radu Mazăre și Adrian Năstase
Sorin Oprescu: E exagerată chestiunea cu infecţiile din spitale

TAGURI: sorin oprescu, adriana nica, vrabi oprescu, secureanu malaxa, banicioiu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HENRIETTA FERNANDO
05 Feb 2017

Sunteți în căutarea pentru o companie de împrumut privat reputație și acreditat care oferă împrumuturi pentru oportunitate de timp de viață. Noi oferim toate tipurile de împrumut într-un mod foarte rapid și ușor, Ați fost respinse de către bănci și alte instituții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau un credit ipotecar? Căutare nu mai mult ca noi suntem aici pentru a face toate necazurile tale financiare, un lucru din trecut. Așa că ne e-mail azi la: (fernandohenrietta@gmail.com) pentru a aplica acum pentru un împrumut.
CROCODILUL FLAMAND
05 Feb 2017

ADICA VOTEZI ORI PSD......SI AI CEEA CE VEDEM ACUM.........SAU CEALALTA MAFIE...SI VINE UDREA,CRINUTA,ROBERTA......................SISTEMUL ELECTORAL E VICIAT,PARTIDELE SUNT INFESTATE DE ACOPERITI......IAR RESTUL DIN ADMINISTRATIE SUNT EXACT CEEA CE VEDEM..............BEIZADELE....PANARAME...........CEAUSISMUL FARA CEAUSESCU................ASTA AVEM DE 27DE ANI
EUGENIA
05 Feb 2017

ne-am umplut de vrabiute! S-au inmultit mai ceva ca "centuristele".Avantaje???
ION
06 Feb 2017

Confirmarea stilului PSD: bunul plac si abuz. Atât știu. Si o fac indiferent de context. Oamenii ies cu miile, ei își văd de planul lor: numesc tot felul de dubioși in funcții importante. Adică nu au înțeles nimic iar modul de operare este același: hoțește. Numirea amantei lui Oprescu, a șpăgarului impertinent Oprescu, nu face decat sa confirme perpetuarea mafiei PSD in România. Ăștia sunt. Se numesc pe ei sau amantele sau nevestele si conduc aceasta țara. Mafie!
CONSTANTIN
06 Feb 2017

FERICE DE BOSOROGII CARE ISI AJUTA CONCUBINELE SA PARVINA !
MAI SUNT MEDICI ADEVARATI LA U
06 Feb 2017

Daca mai sunt, atunci sa faca ceva!! Altfel voi ajunge scalvii curvelor si nulitatilor intelectuale!! Nu e sindicat pe acolo???
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...