2018-10-18 13:34


PSD cere demisia lui Gabriel Oprea

 |  19:27
PSD cere demisia lui Gabriel Oprea

Senatorul PSD Daniel Savu reclamă folosirea de către ministrul apărării naţionale, Gabriel Oprea, a unui elicopter MApN pentru deplasarea în zonele unde UNPR organizează evenimente politice, precizând că nu este prima oară când se întâmplă acest lucru, motiv pentru care cere demisia ministrului. "În timp ce militarilor li se taie salariile, deşi îşi riscă viaţa pe teatrele de operaţiuni din întreaga lume, deşi toţi români sunt puşi de actuala Putere să suporte politici drastice de austeritate, reprezentanţii de vârf ai guvernării se folosesc abuziv de resursele publice", susţine Savu, într-un comunicat de presă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-01-10
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DIACONU GABRIELA
21 Noi 2011

mai lasati l sa ia lectii de pilotaj ptr. ca dupa el va urma un alt ministru iar dl. general trebuie sa stie sa piloteje un avion
DAN
21 Noi 2011

Domnul senator Savu este unul dintre cei trei care i-au cerut lui Ponta sa il revoce pe Geoana din functia de presedinte al Senatului? Acum vrea si demisia ministrului apararii? Nu stiu ce sa zic dar mi se pare ca se cam pripeste, motivele mi se par puerile.
CORI
21 Noi 2011

PSD cere, si? Cainii latra caravana UNPR cu Oprea in frunte trece.
Random imageUltimele stiri


loading...