2019-01-24 15:47


Pupila lui Mazăre, impusă administrator la CN „Administrația Porturilor Maritime” SA

 |  18:16
Pupila lui Mazăre, impusă administrator la CN „Administrația Porturilor Maritime” SA

Ministerul Transporturilor a comis luna trecută o gafă de proporții, numind în Consiliul de Administrație (CA) de la Compania Naţională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța pe directorul de la APM Galați, Luigi Marius Ciubrei, aproape în același timp în care acesta era ridicat de DNA pentru luare de mită.

Ca să-și acopere gafă, Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) de la Port Constanța s-a întrunit, în urmă cu câteva zile, într-o sedinţă de urgenţă, și a numit în locul directorului arestat, pentru un mandat provizoriu de patru luni, pe o protejată a lui Radu Mazăre, Mirela Florența Matichescu, care n-are nicio legătură cu administrarea Portului Constanța.

Promovată și susținută intens de fostul primar Radu Mazăre, Mirela Matichescu a fost șefa Autorității Naționale de Turism (ANT), iar în prezent este administratorul public al județului Constanța. În plus, aceasta are afaceri proprii în turism, fiind patroana a două cluburi din Mamaia.

După numirea sa, CA-ul CN APM Constanța are în present următoarea componență: Dan Tivilichi (directorul general al companiei), Gabriela Murgeanu, Daniel Adrian Naftali, Traian Panait, Elena Petrașcu, Silvia Popeangă și Mirela Matichescu. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-05-13

TAGURI: matichescu, mazare, apm, constanta, port
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CAMILA RODELA
14 Mai 2018

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI (
Random imageUltimele stiri

loading...