2018-11-14 13:26


Radu Stroe a dispus ca Viorel Salvador Caragea, şeful IPJ Gorj, să fie cercetat disciplinar

 |  13:13
Radu Stroe a dispus ca Viorel Salvador Caragea, şeful IPJ Gorj, să fie  cercetat disciplinar

Radu Stroe a dispus cercetarea prealabilă disciplinară a şefului IPJ Gorj, comisar şef Viorel Salvador Caragea.

"Corpul de control al ministrului Afacerilor Interne a finalizat controlul derulat la IPJ Gorj, în urma sesizărilor cuprinse în memoriul adresat ministrului Radu Stroe la data de 17 iunie. În urma prezentării concluziilor Corpului de control ministrul Afacerilor Interne a dispus cercetarea prealabilă disciplinară a şefului IPJ Gorj, comisar şef Viorel Salvador Caragea", se arată într-un comunicat al MAI.

Cercetarea disciplinară va fi realizată de către Consiliul superior de disciplină al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

O echipă a Corpului de Control al ministrului Afacerilor Interne a efectuat verificări în cazul inspectorului şef al IPJ Gorj, Viorel Salvador Caragea, ca urmare a memoriului depus la minister de către un omul de afaceri din Motru,  Mihai Râmescu.

Mihai Râmescu a cerut demisia lui Viorel Caragea, pe care l-a acuzat de abuzuri şi de controale excesive la societatea pe care o deţine, transmite Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-07

TAGURI: viorel, salvador, caragea, ipj, gorj, cercetat, disciplinar
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BARONUL DE LA GORJ
07 Iul 2013

felicitari pentru articol si curajul de a scrie despre coruptia si abuzurile unui individ pretins politist Caragea. este reprezentantul abuzurilor si coruptiei din IPJ Gorj. caragea este un needucat, ajuns in functie prin fapte de coruptie si obedienta fata de factorul politic. a deprofesionalizat institutia, a promovat in functie in mod netransparent fara concursuri numai oameni care au manifestat obedienta fata de el, doar cu scopul de a nu-i deranja nimeni interesele financiare. peste tot spune ca el respecta legea si a pus oamenii la munca. dar Caragea tot timpul a incalcat legea, a luat numai decizii abuzive, iar legea nu a respectat-o niciodata. este un mare evazionist. Caragea prin firma Etalon a pagubit statul cu 2 miliarde de lei si in loc sa-si plateasca datoriile la stat a falimentat si lichidat firma. asa a inteles sa lupte Caragea, sef de politie, impotriva evaziunii. a acumulat averi imense prin fapte de coruptie. rusine sa-ti fie pentru abuzurile si comportamentul tau! dar cum tu Caragea esti lipsit de educatie, pentru tine e normal. felicitari domnilor din presa, care aveti puterea si curajul de a prezenta obiectiv abuzurile lui Caragea.
Random imageUltimele stiri


loading...