2019-04-21 15:28


Raed ARAFAT trage un semnal de ALARMĂ: „Este o campanie de DEZINFORMARE…”. Ce panouri au început să apară în mai multe orașe din țară

 |  10:42
Raed ARAFAT trage un semnal de ALARMĂ: „Este o campanie de DEZINFORMARE…”. Ce panouri au început să apară în mai multe orașe din țară

Secretarul de stat Raed Arafat spune că la Braşov, la Cluj şi Iaşi au apărut panouri publicitare cu mesaje împotriva vaccinării, care reprezintă "un atentat la sănătatea publică" şi "subminează toate eforturile din ultimele luni prin care se încearcă creşterea numărului copiilor vaccinaţi în România şi prevenirea tragediilor precum cele din ultima perioadă cauzate de rujeolă, care a avut efectele cele mai grave asupra copiilor nevaccinaţi", informează News.ro.

Arafat a postat pe Facebook o fotografie cu un astfel de panou publicitar, pe care se pot citi mesajele "Vaccinurile nu sunt sigure! Citeşte prospectele! Informează-te! Cunoaşte riscurile!". 

"Acest panou publicitar a apărut la Braşov acum două zile. Panouri similare au apărut la Iaşi şi Cluj. Înţeleg că este o campanie de “informare”, sau mai bine zis de DEZINFORMARE, asupra faptului că vaccinurile nu sunt sigure. Oare lipsa vaccinării este mai sigură? Celor care încearcă prin orice metodă să transmită omului de rând că vaccinurile nu sunt sigure le spun că lipsa vaccinării poate ucide chiar, sau cel puţin să lase copilul cu invaliditate pe viaţă. Uitaţi-vă la ce s-a întâmplat cu copiii afectaţi de rujeolă. Lipsă vaccinării a fost unul din cauzele principale a formei grave a bolii la copiii nevaccinaţi şi a decesului unora dintre ei", afirmă secretarul de stat. 

El spune că o astfel de campanie are nevoie de finanţare, iar "concepţia este una diabolică". 

El mai spune că astfel de afişe, care nu arată în mod clar cui aparţine mesajul, trebuie îndepărtate întrucât reprezintă "un atentat la sănătatea publică a populaţiei şi nu poate fi considerat un banal mesaj sau o exprimare de părere". 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-12-31

TAGURI: dezinformare, vaccinare, raed arafat, alarma
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CAMPANIE ANTI ROMANIA
31 Dec 2017

Campanie dusa de statul paralel pentru a omora populatia tanara dar nu numai Cei care propaga asemenea minciuni sa fie trasi la raspundere Acest ''stat'' a distrus investitiile medii si mici cu ajutorul justitiei lor strambe Sa te duci la bruxel si sa ti parasti concetatenii ca vezi doamne au luat fonduri europene sarind peste un paragraf este un atac direct la micii intreprinzatori Inventeaza diferite chichite pentru a fi tot mai greu de accesat aceste fonduri de intreprinderile medii si mici
LEVST.
31 Dec 2017

zicea un destept"Singurul lucru sigur, este moartea" ... Iar eu repet:ministerul sanatatii face greseala majora de comunicare onesta cu populatia, trebuie spus din capul locului ca orice vaccinare are efecte colaterale-INCLUSIV MORTALITATE- insa aceste cazuri sunt chiar sub 1%, mai mult, cazurile care ar reprezenta un risc prin vaccinare pot fi descoperite printr-o examinare mai aprofundata , combinata cu analiza factorilor genetici.Problema este -pana la urma- simpla: Practica a dovedit -in ultimele sute de ani( dar empiric si inainte***) ca vaccinarile au restrans la modul FANTASTIC aria si raspandirea multor boli(unele decimatoare), riscuri au existat dintotdeauna, insa trebuie sa ni le asumam, asa cum ne asumam -IN FIECARE ZI- riscul -cand iesim din casa- ca putem avea un accident mortal sau profund debilitant, si -stim- asta se intampla zilnic…Anumite vaccinari trebuie facute obligatoriu, nu trebuie insa exagerat cu numarul adaugat, pentru ca imediat oricine se va gandi doar la profitul celor care produc vaccinuri…(*** „vaccinarea” este valabila si in cazul unor alergii, in spetza, alergiile produse de consumul alunelor, motiv pentru care parintii trebuie sa aiba in casa cateva alune, in jurul copiilor mici, astfel acestia vor dezvolta capacitate de rezistenta impotriva proteinei alergice, modelul este cel clasic, scolile din marile metropole isi duc elevii la ferme departate, tocmai pentru a intra in contact direct cu diversii alergeni -bi-si aparent nebiologici- si a dezvolta „imunitate”…Vaccinarea -ca procedeu medical- este doar o scurtare a procesului si chiar o consolidare rapida, a rezultatului)
Random imageUltimele stiri


STARBAG