2019-02-17 18:02


Răspunsul lui Victor Ciutacu la întrebarea "Unde este GHIȚĂ?"

 |  09:47
Răspunsul lui Victor Ciutacu la întrebarea "Unde este GHIȚĂ?"

Jurnalistul Victor Ciutacu s-a prezentat vineri dimineață la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie pentru a fi audiat ca martor într-un dosar de abuz în serviciu, deschis in urma dezvaluirilor lui Sebastian Ghita, patronul postului Romania TV. "Habar n-am unde este Sebastian Ghiță. Nu suntem atât de intimi încât să-mi mărturisească mie intenția lui de fugă sau de lupta cu sistemul", a raspuns Ciutacu la intrebarea aflata pe buzele populatiei, de la protestatar la procuror.

„Se referă la calitatea de martor într-un dosar de abuz în serviciu, neprecizat cine este suspectul de abuz în serviciu și care e fapta pe care ar fi comis-o. Din câte am înțeles este un dosar in rem, momentan fără făptaș, doar cu o faptă, dar nu știu exact la ce se referă, cu excepția faptului că este dosarul în care a fost audiat și domnul Traian Băsescu. Constat că ne bântuie destinul comun, ne întâlnim sau suntem pe cale să ne întâlnim și la audieri la Parchetul General.

Habar n-am unde este Sebastian Ghiță. Nu suntem atât de intimi încât să-mi mărturisească mie intenția lui de fugă sau de lupta cu sistemul. Habar n-am cum au ajuns înregistrările alea și dacă se uită cineva pe orele de difuzare, cel puțin în emisiunile pe care le-am moderat eu, va constata că toate au intrat nu de la fix cum faci când ai marfa pregătită. Deci apăreau în timp ce eu eram în direct. Lucru care constat acum că o să-mi prindă bine”, spune Victor Ciutacu, potrivit stiripesurse.ro.

Omul de afaceri Sebastian Ghiță a dispărut în 19 decembrie 2016.  După dispariție, România TV a început să transmită înregistrări cu Sebastian Ghiță, care au dus la trecerea în rezervă a numărului doi din SRI, Florian Coldea și la audierea lui Traian Băsescu la Parchetul General, acolo unde a fost deschis un dosar în urma înregistrării unei convorbiri cu fostul președinte despre intervenția în justiție.

Mai mult, Ghiţă a susţinut că dosarul Realitatea Media a fost "măsluit" şi că Laura Codruţa Kovesi l-a contactat "pentru a distruge Realitatea TV, dorind să folosească acest post de televiziune pentru sistem" sau că Nicolae Popa, condamnat în lipsă la 15 ani de închisoare în legătură cu prăbuşirea Fondului Naţional de Investiţii şi care a plecat din ţară în 2000, a fost adus în România din Indonezia pe banii unei firme din Ploieşti, care a plătit 200.000 de euro, "la cererea Laurei Codruţa Kovesi şi a statului român", citeaza News.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-03

TAGURI: victor ciutacu, sebastian ghita
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...