2017-01-18 15:01

DEZVALUIRI


Răzbunare explozivă

 |  16:29
Răzbunare explozivă

Doi tineri din judeţul Teleorman sunt cercetaţi de poliţiştii hunedoreni după ce s-a dovedit că în luna decembrie a anului trecut au trimis unei femei o carte în care au amplasat un dispozitiv exploziv improvizat.

Coletul era destinat soţiei unuia dintre tineri, dar a ajuns, din greşeală, la o femeie de 69 de ani din Petroşani. Victima a suferit arsuri şi escoriaţii în zona feţei şi a mâinilor, în momentul în care a deschis cartea, iar dispozitivul dintre coperţile volumului a explodat.

'În urma cercetărilor efectuate sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani, poliţiştii au reuşit identificarea prezumtivilor autori în persoana lui Florin M., de 29 de ani, din comuna Furculeşti, şi Alin B., de 29 de ani, din comuna Plosca, judeţul Teleorman. Cei doi bărbaţi sunt cercetaţi în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi nerespectarea regimului materiilor explozive', a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, inspector Bogdan Niţu, potrivit Agerpres.

Poliţiştii au stabilit că pachetul exploziv a fost trimis de către tânărul din comuna Furculeşti pe adresa fostei sale soţii cu gândul de a se răzbuna pentru că fusese părăsit de aceasta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-03

TAGURI: Răzbunare, carte, pachet_exploziva, tineri_cercetatiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image