2019-01-20 01:20


REACȚIA lui Tăriceanu la dezvăluirile Rise Project despre «ilegalitățile» lui Dragnea

 |  23:03
REACȚIA lui Tăriceanu la dezvăluirile Rise Project despre «ilegalitățile» lui Dragnea

Călin Popescu Tăriceanu a reacționat în urma unui articol prezentat de jurnaliștii de la Rise Project în care se vorbește despre presupuse fapte ilegale comise de Liviu Dragnea.

Rise Project titrează că dezvăluirile lor ”dezgroapă și zorii prieteniei dintre președinții de azi ai Parlamentului, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, adică tandemul politic care guvernează țara. A început în 2005 cu 257 de miliarde de lei vechi pe care Tăriceanu i le-a dat lui Dragnea pe mână. Primul era premier, celălalt conducea Consiliul Județean, iar în Teleoman erau inundații grave în acel an. Apa spulberase un pod pe care tocmai îl reparase firma Tel Drum. A fost o lucrare fictivă, scriu ofițerii DGPI, dar pe fondul calamităților naturale, Tăriceanu i-a alocat banii lui Dragnea cu titlu de forță majoră. Asta a permis negocieri cu o singură sursă, evitarea lictațiilor publice, până când fondurile au ajuns la Tel Drum – constatau ofițerii DGPI.”

Conform lui Tăriceanu, faptele prezentate de Rise Project sunt neadevărate. În acel an, 2005, el și Dragnea nu se cunoșteau și, în plus, nu ar fi dat bani unei firme ce ar fi fost condusă de un adversar din Opoziție, cum era Dragnea pe atunci, șef al CJ Teleorman. Miza, spune Tăriceanu, e Liviu Dragnea, dar și el.

”Prim-ministrul nu stă să aloce fonduri pentru care indică cineva din Teleorman. Atunci s-au alocat bani în toate județele afectate. Ministerele trimiteau listele și informațiile erau colectate la MAI care propunea alocările de fonduri. Dacă documentele celor de la Rise seamnă cu acestea, e o calitate jurnalistică jalnică, intenția evidentă de a-l pune pe Dragnea într-o lumină defavorabilă, și dacă aș fi și eu implicat, nu le-ar strica. Eu nu am certitudinea veridicității acestui documente. Poate sunt informații neverificate. Eu, pe vremea aceea, nu-l cunoșteam pe Dragnea. El era în opoziție și nu ar fi fost favorizat în primirea de fonduri.

Nu știu dacă Tel Drum a primit bani în 2005, pentru că nu era de resortul meu. Probabil că această notă, Poliția trebuia să înainteze informațiile către procuratură.”, a spus Călin Popescu Tăriceanu la Digi 24, potrivit stiripesurse.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-07

TAGURI: tariceanu, rise project, dezvaluiri, tel drum, dragnea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HAZNAUA COCINA GHITZA-VARANUL
07 Iul 2017

ha ha ha..de aia vor penalii astia sa schimbe conducerea DNA...vezi dosarele ANRP-TRUICA-RECIPLIA-MICROSOFT acum mai vine si dosarul Tel-Drum-BRAZILIA// sunt o gramada de puscariabili care au frisoane
Random imageUltimele stiri

loading...