2019-05-21 06:50


„Regele păcănelelor", tras pe linie moartă la Ministerul Transporturilor

 |  18:48
„Regele păcănelelor", tras  pe linie moartă la Ministerul Transporturilor

PUTEREA a semnalat luna trecută că, printr-o decizie surprinzătoare a premierului Viorica Dăncilă, secretarul general al organizației PSD Maramureș, controversatul Dragoș-Virgil Titea, a fost numit, din nou, în funcția de secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

El este la cel de-al treilea mandat, în ultimii cinci ani, pe funcţia de secretar de stat în Ministerul Transporturilor. Numai că revenirea lui Titea ca secretar de stat nu a fost agreată de ministrul Transporturilor, Lucian Şova, fapt pentru care acesta stă în Palatul CFR şi ascute creioane. De ce? Pentru că ministrul Şova nu a emis niciun ordin pentru delegarea anumitor atribuţii de serviciu către secretarul de stat Dragoş Titea, adică acesta taie frunză la câini în minister.

Dragoș Titea, mai cunoscut ca "regele păcănelelor" pentru că s-a remarcat public prin numeroasele săli de jocuri mecanice pe care le păstorea, a ajuns, ca urmare a trocului politic din era USL, să fie director al Direcției Juridice de la ROMATSA, la puțin timp după ce a terminat cursurile de Drept ale unei facultăți particulare.

"Regele păcănelelor" a fost demis de fostul premier Victor Ponta, în 2015, pentru că și-a dus familia și secretara la mare cu elicopterul unei instituții publice de sub tutela Ministerului Transporturilor. Ulterior, el a fost reevaluat de Liviu Dragnea și impus în cabinetele Grindeanu, Tudose și Dăncilă, dar, pe 14 februarie 2018, până să se anunțe decizia CEX-ului PSD privind soarta secretarilor de stat, Titea și-a anunțat demisia pe Facebook. 

Practic, "regele păcănelelor" a revenit acum pentru a treia oară la Ministerul Transporturilor, fiind cel de-al şaselea secretar de stat al acestui minister. Niciodată în existenţa de peste 150 de ani a acestui minister, mai ales după 1989, nu au fost şase secretari de stat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-15

TAGURI: titea, ministerul transporturilor, regele pacanelelor
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG