2016-12-11 10:00

DEZVALUIRI


Regele liberal al asfaltului

 |  21:00
Regele liberal al asfaltului

Consiliul Județean Giurgiu va plăti din buget aproape 13 milioane de euro pentru reabilitarea a 42 de kilometri de drumuri. Contractul a fost atribuit, pe 12 ianuarie, asocierii dintre firmele Romstrade, Construct Plus și Consitrans.

Despre compania Romstrade, cu sediul în localitatea giurgiuveană Adunații Copăceni, a lui Nelu Iordache, proprietarul companiei de transport aerian Blue Air, am scris de curând. Mai interesante sunt informațiile legate de firma Construct Plus SRL. Aceasta îl are ca unic asociat, potrivit Registrului Comerțului, pe Vasile Stan, nimeni altul decât șeful Direcției de Taxe și Impozite Locale a Municipiului Giurgiu. Dar asta nu este tot. Vasile Stan este trezorierul filialei județene a PNL Giurgiu, respectiv este coleg de partid cu președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, vicepreședinte al filialei giurgiuvene a PNL. De altfel, firma trezorierului a mai avut în ultimii trei ani cel puțin șapte contracte atribuite de Consiliul Județean Giurgiu, dintre care trei având ca obiect deszăpezirea. Valoarea totală a acestora a fost de 3.213.425 de lei, fără TVA.

Firma Consitrans, aparținând lui Eduard Hanganu, se află în atenția DNA în cadrul unei anchete privind contractele încheiate cu CNADNR sau cu Ministerul Transporturilor. Ziarul „Puterea” a dezvăluit în exclusivitate descinderile procurorilor DNA de la sediul firmei.

Am încercat să luăm legătura cu șeful Direcției de Taxe și Impozite Locale Giurgiu, dar secretara dumnealui ne-a spus că tocmai plecase la o ședință și că nu are cum să-l contacteze pentru a-i transmite solicitarea noastră de a sta de vorbă.

Președintele Consiliului Județean, Dumitru Beianu, ne-a declarat că-l cunoaște foarte bine pe Vasile Stan și că știe de legătura sa cu firma Construct Plus, dar că nu vede care este problema cu acest contract. „Pe ce criteriu ar fi trebuit să resping eu participarea firmei? Ce trebuia să fac, să-i spun să nu vină la licitație?”, ne-a întrebat retoric Beianu. „Oricum, nu am vorbit niciodată cu dumnealui pe acest subiect (contractul - n.r.)”. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-28

TAGURI: regele_liberal, asfaltComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

STUPEFIATU
22 Feb 2012

Incredibil!!!! cata naturalete.... ce incompatibilitate sa fie in cazul asta? ai dreptate dl. Beianu, felicitari. normal ca nu aveai cum sa nu il primesti la licitatie. haideti naibii toti in strainatate!!!!! eu vreau sa plec. maine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MARCEL BICA
23 Feb 2012

Asta e Romania reala! Niste ghertoi mafioti fara nici cel mai elementar bun simt.

Adauga un comentariu

Random image