2018-12-12 01:30


Robert Turcescu publică un document bombă despre frauda EADS

 |  10:23
Robert Turcescu publică un document bombă despre frauda EADS

Robert Turcescu a publicat, pe blogul personal, un document de 11 pagini, care este o sinteza uluitoare a jafului numit „afacerea EADS”. Jurnalistul arată că autoritatile statului român au fost informate de-a fir a par în legătura cu dosarul EADS, însă contractul păgubos de sute de milioane de euro pentru securizarea frontierelor a fost continuat.

În primele doua pagini ale documentului se poate citi despre contextul favorabil care a făcut ca EADS să pună mâna pe contractul de 650 de milioane de euro pentru securizarea frontierelor României. Două personaje importante în acest puzzle au fost la acea vreme chestorii- şefi Toma ZAHARIA şi Gheorghe CARP. Plus premierul aflat în funcţie în anul 2004, Adrian Năstase.

Potrivit lui Robert Turcescu, EADS a reuşit să-i hipnotizeze pe reprezentanţii statului român care au virat bani mulţi în conturile marilor specialişti în securizarea frontierelor. Mai mult, reprezentanţii statului român nu au obţinut nici penalităţi de întârziere de la EADS. 

Vezi AICI continuarea şi documentul bombă prezentat de Robert Turcescu!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-12

TAGURI: robert, turcescu, publica, document, bomba, frauda, eads, contract, pagubos, securizeaza, frontiera
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALT MARE FAS...
12 Mai 2015

Nu vedeti ca nu se-ntampla nimic serios? Unde-s tignalele, unde-s pumnalele...unde-s catusele?! Nicaierea.....apa turnata-n cap la prosti! Credulii de romani trebuie sa ramana cu ideea de justitie doar pentru ca toata lumea falfaie o gramada de documente in presa?! Li se rupe la infractorii mentionati! Aceste documente (cat de beton ar fi concepute) raman nevalorificate de catre Parchet, Justitie - in general! Va trece baba cu colacii, moare si baba, te duci la parastasul ei, o dezgropi si dupa 7 ani, ii stroopesti oasele cu vin si ulei si i le bagi iar in groapa - asa si cu faptele astora si-a documentelor care-i incrimineaza!
ANONIM
12 Mai 2015

Cand unu vine si iti lasa la usa un dosarel, eventual cu pasajele importante deja subliniate, iar tu pui asta pe blog…nu e jurnalism. E doar portavocism,mai exact securistii acoperiti in presa executa ordinele sefilor. Imprastii in public ceea ce unii vor sa imprastie, dar fie nu vor sa se stie ca ei sunt in spate, fie nu ar avea audienta la fel de presupus mare COLONELUL COPY-PASTE(TURCESCU) IN ACTIUNE....MANANCA GEM SI CACA PRUNE Unde e investigatia lui turcescu?ASTA E DOAR COPY PASTE DE LA SERVICIUL DE CONTRAINFORMATII MAPN...CARE SCOATE PE PIATA DOCUMENTE LA ORDINUL LUI QIOMBETELE(...vrea sa se bata cu Coldea..) NASULE AI DEVENIT TELEVIZIUNEA-TROMPETA MOSSAD-BASESCU...REGRET CHESTIA ASTA..MIE CHIAR MI-A PACUT NASUL-TV Acum daca Udrea e scoasa la puscarie...a iesit de sub birou maidanezul QIOMBETELE...si arunca cu dosare expirate in Coldea-Kovesi drept razbunare Stit ceva baieti?Mancati-va intre voi.....POFTA BUNA
ANONIME....
12 Mai 2015

Trebuia sa se duca c u ele la DNA dar aratate si pe blog! N-ar mai fi fost nevoie de bloguri si ziare daca AUTORITATILE (oricare!) si-ar fi facut TREABA!
CROCODIL DE TABLA
12 Mai 2015

LOVIRAR PUSCA MAGARULUI SI MAGARUL SA FIE CROCODILUL FLAMIND . SI TURCANGIUL SEF UNDE ESTE , A FUGIT ? BUSCA TIGANUL SA EVAPORAT ?
CROCODILUL FLAMAND
12 Mai 2015

a zis odata unul despre romani.....Nu are rost sa-i ataci...pierzi vremea degeaba;mai bine lasa-i sa se manance intre ei ca prostii...EXACT ASTA FACE MOSSADUL.....DIVIDE ET IMPERA... CA SA REZOLVI PROBEMA CU JEFUIREA ROMANIEI TREBUIE SA SCOTI MOSSADUL DE AICI...SI TOATE CARTITELE CARE NE-AU INVADAT DUPA 89...AGENTURILI...NU ERA DELOC GRESIT CE A ZIS CEAUSESCU...AGENTURILI NE LUCREAZA IN FOI DE VITZA...CA PE SARMALE...IN SPECIAL MOSSADUL...
Random imageUltimele stiri


loading...