2019-03-24 18:09


Rovana Plumb a băgat în ceață Ministerul Fondurilor Europene

 |  13:42
Rovana Plumb a băgat în ceață Ministerul Fondurilor Europene

Comisarul european Corina Crețu a avertizat în repetate rânduri că România riscă să piardă sume enorme de la Uniunea Europeană, pentru simplul fapt că nu suntem în stare să depunem la timp proiecte eligibile.

O explicație a faptului că țara noastră este corigentă la absobția fondurilor europene este și modul cum arată site-ul Ministerului Fondurilor Europene (MFE) (www.fonduri-ue.ro), condus de către deputata PSD de Dâmbovița, controversata Rovana Plumb.  Site-ul MFE este o mostră de opacitate informațională, sictir instituțional și, totodată, de dezinformare crasă. Deși Rovana Plumb este de mai bine de șase luni ministrul Fondurilor Europene, pe site-ul instituției nu este menționat așa ceva. De asemenea, nu se știe cine sunt secretarii de stat, secretarul general sau secretarul general adjunct. Mai grav este faptul că nu este nicio mențiune despre cei care conduc autoritățile de management pentru cinci din cele șapte programe operaționale sectoriale - POCU, POC, POR, POCA și POAD, dar nici cine se află la butoanele organismelor intermediare.

În plus, nu se știe cine sunt directorii care răspund și coordonează funcționarea acestor programe la nivelul MFE. Totodată, pe site-ul MFE nu este nicio declarație de avere sau de interese din anul 2017 și 2018.

Potrivit informațiilor noastre, cea mai abilitată și informată persoană care poate să dea relații despre programele operaționale sectoriale este fiul cel mare al ministrului MFE, Andrei Plumb, și chiar și soția acestuia, Ani Plumb. Trebuie precizat că, în anii trecuți, adică în mandatele miniștrilor Marius Nica și Aura Răducu, site-ul MFE era poate cel mai complet site, la nivel de ministere, din punct de vedere informațional, în timp ce astăzi este, de departe, cel mai slab. De ce? Pentru că putem!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-18

TAGURI: plumb, mfe, fonduri, europene, site
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
18 Iul 2018

Penala plumb habar nu are pe ce planeta traieste , la fel ca intregul guvern de analfabeti si agramati. Singura indeletnicire a acestui guvern este HOTIA.
ANONIM
18 Iul 2018

TIGANCA MAGAZIONERA ARCOM SI GIPAN DE BULGARIA IN CURTEA VILEI . NU II MAI AJUNGE FURACIUNILE IN FAMILIE SI GASCA
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...