2019-01-16 19:10


S-a AFLAT de la ce a izbucnit MEGA-INCENDIUL de la BALOTEŞTI

 |  18:41
S-a AFLAT de la ce a izbucnit MEGA-INCENDIUL de la BALOTEŞTI

Mega-incendiul izbucnit acum câteva zile la o fabrică de mobilă şi un depozit de mase plastice din Baloteşti, stins după aproape 70 de ore de către pompieri, şi care a afectat peste 10.000 de metri pătraţi, a fost provocat de un scurtcircuit la un echipament electric dintr-un spaţiu administrativ, conform purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, citat de news.ro.

Incendiul din comuna Baloteşti a izbucnit pe 27 iunie, la o fabrică de mobilă, şi s-a extins apoi rapid la o hală în care erau depozitate mase plastice, iniţial fiind cuprinsă de foc o suprafaţă de aproximativ 3.000 de metri pătraţi. Flăcările au depăşit 10-15 metri deasupra acoperişului, la faţa locului intervenind zeci de autospeciale de stingere, o autoscară, o maşină de descarcerare şi un punct mobil de comandă al Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov.

Doi bărbaţi au primit îngrijiri medicale la faţa locului, unul suferind un atac de panică, iar altul inhalând fum.

Depozitele nu aveau autorizaţie de securitate la incendiu, nu existau sisteme de alarmare în caz de incendiu şi nici instalaţii de apărare împotriva acestora. La ultimul control, pe 30 martie, au fost constatate 17 nereguli pentru care a fost acordată o amendă în valoare de 15.500 de lei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-04
Citeste si:
INCENDIUL de la Baloteşti încă nu a fost STINS
INCENDIU de amploare la Balotești. Cenușa caldă, răspândită la peste 10 km

TAGURI: incendiu, balotesti, scurtcircuit
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...