2019-03-23 16:51


Şanse minime de supravieţuire pentru copilul rănit în incendiul din Capitală în noaptea de Revelion

 |  13:39
Şanse minime de supravieţuire pentru copilul rănit în incendiul din Capitală în noaptea de Revelion

Copilul rănit şi transportat la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitală în naoptea de Revelion, în incendiul puternic izbucnit într-un apartament din strada Dristorului, are şanse minime de supravieţuire, el fiind ţinut în viaţă doar cu ajutorul aparatelor. Ironia tragică a sorţii este că astăzi, pe 1 ianuarie, este chiar ziua micuţului, el fiind născut pe 1 ianuarie 2007.

Conform purtătorului de cuvânt al spitalului, Raluca Alexandru, copilul a fost adus la Spitalul "Grigore Alexandrescu" în stop cardio-respirator, fiind resuscitat. "Este în stare foarte gravă, este intubat şi ventilat, cu şanse minime", a declarat pentru news.ro Raluca Alexandru.

Copilul a fost transportat la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” sâmbătă seară, în urma unui incendiu izbucnit într-un apartament situat la etajul 1 al unui bloc din Strada Dristorului. Copilul, găsit în stop cardio-respirator, a suferit şi arsuri pe aproximativ 20% din suprafaţa corpului. În momentul izbucnirii incendiului, în apartament se aflau, împreună cu băiatul, două femei. Una dintre ele şi-a pierdut viaţa în urma incendiului puternic, iar cealaltă a reuşit să iasă din locuinţă, fiind preluată de o ambulanţă şi transportată la spital. Ea a suferit un atac de panică.

Deflagraţia s-a produs ca urmare a manipulării în spaţiul închis a unor articole pirotehnice care au condus la aprinderea materialelor uşor inflamabile şi dezvoltarea rapidă a incendiului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-01

TAGURI: copil, supravietuire, sanse, revelion
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...