2018-10-24 08:33


Şase persoane cu funcţii de conducere în SC Petrotel Lukoil, sub control judiciar. Instanţa le-a respins cererile

 |  09:55
Şase persoane cu funcţii de conducere în SC Petrotel Lukoil, sub control judiciar. Instanţa le-a respins cererile

Curtea de Apel Ploieşti a decis că cele şase persoane cu funcţii de conducere în SC Petrotel Lukoil rămân sub control judiciar, instanţa respingându-le astfel acestora cererile de revocare a măsurii preventive. Cei şase au fost trimişi în judecată pentru infracţiuni la legea societăţilor comerciale.

Decizia Curţii de Apel Ploieşti, publicată pe portalul instanţelor de judecată, este definitivă, transmite Mediafax.

Andrey Iurevici Bogdanov, directorul general al rafinăriei Petrotel-Lukoil din Ploieşti, Dan Dănulescu, Olga Kuzina, Alexey Voinstev, directori adjuncţi, Dorel Duţu, contabil şef în Petrotel-Lukoil, şi Andrei Raţă, administrator şi membru în Consiliul de Administraţie al Petrotel-Likoil, au cerut Tribunalului Prahova revocarea măsurii preventive a controlului judiciar. Cererile lor au fost respinse în 4 august, motiv pentru care cei şase inculpaţi au făcut apel.

Instanţa superioară a menţinut decizia Tribunalului Prahova, cei şase fiind cercetaţi în continuare sub control judiciar.

Următorul termen din procesul în care cei şase au fost trimişi în judecată a fost stabilit la Tribunalul Prahova pentru vineri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-13

TAGURI: persoana, conducere, petrotel lukoil, control, judiciar
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...