2019-02-24 01:30


SCANDAL la „Apele Române”: Directorul tehnic acuzat că ia TAXĂ de protecție în natură de la CIOBANI

 |  16:09
SCANDAL la „Apele Române”: Directorul tehnic acuzat că ia TAXĂ de protecție în natură de la CIOBANI

Către sfârșitul anului trecut, Victor Sandu, directorul general cu “mandat limitat” impus de ALDE în fruntea Administrației Naționale “Apele Române” (ANAR), a făcut o mișcare de forță, dar cam pe lângă lege. Acesta l-a forțat pe directorul tehnic al ANAR, Nicolae Bărbieru, să demisioneze din funcția pe care o ocupa pentru ca în locul său să fie impus Dorel Dume (foto), directorul Administraţiei Bazinale de Ape (ABA) Crişuri.

Numai că impunerea lui Dume pe o asemenea funcție de mare răspundere este controversată şi cu multe implicații cu iz penal. La nivelul județului Bihor, Dorel Dume este etichetat ca fiind un oportunist, care a trecut de la PDL la PSD numai ca să rămână pe funcție, iar acum a fost promovat chiar în boardul ANAR. Potrivit presei bihorene, noul director tehnic al ANAR este acuzat de mai multe fapte de corupție. Mai mult, foștii și actualii angajați ai ABA Crişuri susțin că Dorel Dume “îşi ia taxă în natură de la ciobanii cărora le-a închiriat digurile pentru pășunat la prețuri subevaluate, ba chiar și-a înființat propria fermă cu zeci de oi ce rumegă pe malurile apelor din subordine, ele fiind îngrijite chiar de cantonierul plătit din banii statului”.

Site-ul eBihoreanul.ro a scris că “închirierea digurilor către ciobani este o afacere profitabilă, dar nu pentru ABA Crişuri, ci pentru directorul Dorel Dume. ABA face contracte cu ciobanii, dar le emite facturi pe bani mai puțini, iar ei îl ploconesc cu cu oi. Eu personal și alți colegi am încărcat berbeci pentru Dume, într-o mașină a ABA pe care a trimis-o de la Oradea”, a dezvăluit recent pentru eBihoreanul agentul hidrotehnic Cristian Băican.

“În 2014, abia instalat director, Dorel Dume i-a trasat ca “sarcină de serviciu” agentului hidrotehnic de la Parhida îngrjirea a 40 de oi, în caz contar bărbatul riscând pierderea locului de muncă și implicit a locuinței de serviciu, aflată în incinta cantonului lângă vila de protocol pentru șefi. Între timp, efectivele ovinelor din “stâna” șefului s-a dublat la 80 de capete”, mai relatează presa bihoreană.

Trebuie precizat că actualul director general al ANAR, Victor Sandu, este patronul unui service din Capitală, dar a ajuns în această funcție ca urmare a susținerii venite de la Călin Popescu Tăriceanu, dar mai ales de la vicepremierul Grațiela Gavrilescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-16

TAGURI: apele romane, scandal, dorel dume, victor sandu, bihor, nicolae barbieru
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


THERESA WILLIAMS
15 Ian 2018

Bună, sunt Theresa Williams După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, am trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} îl puteți trimite prin e-mail dacă aveți nevoie de asistența lui în relația dvs. sau în orice alt caz. 1) vrăji vrăji 2) Vrăjile pierdute de dragoste 3) Vrăjile de divorț 4) Vrăjile căsătoriei 5) Vraja de legare. 6) vrăji de rupere 7) Înlăturați un iubit din trecut 8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie 9) doresc să-ți satisfacă iubitul Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă prin {drogunduspellcaster@gmail.com}
DR ABIKU
24 Iul 2018

Trimiteți-mi un e-mail la drabikuspellhome@gmail.com dacă știți că vă confruntați cu această soartă de mai jos. (1) Îți place ex-ul tău? (2) Vreți să fiți promovați la locul de muncă? (3) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine? (4) Vrei un copil al tău? (5) Vrei să fii bogat? (6) Vrei ca soțul tău să fie a ta pentru totdeauna? (7) Aveți nevoie de ajutor financiar? (8) Vrei un divorț sau vrei să oprești un divorț? (8) Vreți ca fiecare dorință să fie acordată de oricine? (10) Considerați că este dificil să câștigi un caz în instanță? Contactați-mă imediat la toate problemele dvs. și rezolvați situația într-o chestiune de zile. E-mail. drabikuspellhome@gmail.com DR. Abiku ...
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...