2018-12-13 04:21


Scandal pe LOTERIA BONURILOR: extragerile au fost greşite

 |  16:30
Scandal pe LOTERIA BONURILOR: extragerile au fost greşite

Toate extragerile Loteriei bonurilor fiscale sunt ilegale. Ce puţin aşa susţin jurnaliştii de la Economica.net care au descoperit că toate numerele extrase până acum au fost în ordinea greşită.

În Legea Loteriei fiscale scrie că prima cifră extrasă din urne este cifra unităţilor. Or, statul român, reprezentat de Ministerul Finanţelor şi Loteria Română a stabilit la fiecare dintre cele şase extrageri, în afara legii, că prima cifră extrasă este cea a sutelor. Astfel, la prima extragere din istorie, când s-a câştigat cu un bon de 6 lei, cei îndreptăţiţi să ia premiul erau cei cu bonuri în valoare de 600 de lei, anunță economica.net.

Potrivit Ordinului ministrului Finanţelor Publice 417, din aprilie 2015, prima cifră extrasă din urnă pentru determinarea sumei de pe bonul câştigător este cifra unităţilor, apoi cifra zecilor şi apoi cifra sutelor.

Ministerul de Finanţe nu a oferit până acum nicio reacţie la această dezvăluire. Rămâne de văzut ce măsuri se vor lua şi dacă câştigătorii de până acum vor trebui să dea banii înapoi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-18

TAGURI: loteria bonurilor, extrageri, bon, ministerul de finante
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BILE MAGNETIZATE ELECTROSTAT
16 Noi 2015

BILELE SINT MAGNETIZATE ELECTROSTATIC , IAR VALVELE SE DESCHID DE UN CALCULATOR , CU PROGRAM DINAINTE STABILIT . TOTUL ESTE O HOTIE LEGALA PENTRU EI . NIMAI PRASTI DE CETATENI PACALITI . DAR CIND SA EFECTUAT , SALA , POLITIA , FINANTELE , GARANTAREA JOCULUI SI SPECTATORI UNDE AU FOST ? CE ESTE SECRET IN ANUNTAREA DINAINTE A EXTRAGERI ?
Random imageUltimele stiri


loading...