2019-03-23 16:53


UPDATE: SCANDAL SEXUAL la Academia de Poliție. Rectorul Daniel Torje și-a dat DEMISIA

 |  15:41
UPDATE: SCANDAL SEXUAL la Academia de Poliție. Rectorul Daniel Torje și-a dat DEMISIA

Corpul de Control al Ministerului Afacerilor Interne face verificări la Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza”, privind suspiciuni de hărţuire sexuală. Rectorul Academiei, Daniel Costel Torje, este vizat de anchetă.

UPDATE: Rectorul Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza", Daniel Costel Torje, a anunțat, vineri, că demisionează după ce a fost acuzat de hărţuire sexuală de o studentă la Drept în anul III. Contactat de reporterii TVR, rectorul Academiei a spus că este hărțuit de controale și nu recunoaște acuzația.

"În prezent, Corpul de Control al MAI desfăşoară mai multe verificări punctuale la Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza", unele dintre acestea vizând pe rectorul Academiei, se arată într-un răspuns al MAI", la solicitarea MEDIAFAX.

Controlul vine după ce rectorul Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza", COMISAR SEF DR. POLITIE, Prof. Univ. Dr. DANIEL COSTEL TORJE, ar fi fost acuzat de hărţuire sexuală, în sesiunea din iulie 2017, de o studentă de la Drept din anul III, potrivit incisivdeprahova.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-12

TAGURI: academia de politie, scandal sexual, hartuire sexuala, rector, Daniel Costel Torje
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALO ROMANIA
12 Ian 2018

UNII PLATESC CU FUNCTIA ALTI CU VIATA IAR PE UNII II DOARE IN KUR.............RO TARA AFRICANA DIN LUMEA ATREIA. CARE SUNT ACUM RASPUNDERILE unitati DOI SI UN SFERT unitate de kkt ,dezvoltata in cadru M.A.I. dupa 1990 de catre fostii SECURISTII STALINISTI, BOLSEVICI ce batjocoresc institutia M.A.I si astazi VIS-A-VIS de anomaliile petrecute in sistemul MAI. CUM AU SUPRAVEGHEAT ei LA NORMALITATEa in MAI....??? Ori normalitatea lor este una ce nu priveste decat interesul MAFIOTILOR CARE AU CAPTURAT RO si nu pe cel public sau national .....SUNT niste SCARBE ORDINARE....PRECUM TOTI FOSTI SI ACTUALI SEFII ordinari AI ACESTEI UNITATI de neispraviti,......
NENEA BRANCOVEAU
13 Ian 2018

Va faceti ca nu intelegeti..!!?? Serv.secrete au intrat in poitica...Macar de ar face. ca lumea poitica...dar...Globalizarea si centralizarea puterii mondiale ...Este greu de inteles...!!??
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...