2019-04-19 05:46


SCANDALUL de la DNA Ploiești: procurorii lui Onea nu mai așteaptă REVOCAREA; se cer singuri afară

 |  13:30
SCANDALUL de la DNA Ploiești: procurorii lui Onea nu mai așteaptă REVOCAREA; se cer singuri afară

La doar o zi după ce Nistor Călin, noul șef interimar al DNA, a cerut revocarea a patru procurori de la DNA Ploiești, trupa lui Onea bifează o mutare strategică. Procurorii Alfred Virgiliu, Deaconu Giluela şi Răileanu Elena Cerasela au formulat propria cerere de încetare a activității la DNA.

"Notă privind încetarea activităţii la Direcţia Naţională Anticorupţie a domnilor Savu Alfred Virgiliu, Deaconu Giluela şi Răileanu Elena Cerasela, procurori la Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Ploieşti, ca urmare a solicitării acestora. (787,788,789/DRUO/2019)", se arată în ordinea de zi a ședinței secției pentru procurori a CSM.

Procurorul șef adjunct DNA Călin Nistor, care asigură conducerea Direcției, a trimis, joi, Secției de procurori a CSM solicitarea avizului de revocare din funcția de procuror DNA Ploiești pentru Lucian Onea și cereri de încetare a activității pentru încă trei procurori de la aceeași structură, scrie stiripesurse.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-11

TAGURI: calin nistor, sef dna, revocare procurori dna ploiesti, Alfred Virgiliu, Deaconu Giluela, Răileanu Elena Cerasela, lucian onea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MAFIA PROCURORILOR OUT !
11 Ian 2019

La puscarie cu paraditorii! Procurorii nu sunt magistrati!
ANONYMOUS
14 Ian 2019

Iti meriti soarta gunoile ! huooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ANONIM
14 Ian 2019

Vedeate.aș fetița la ....jilava
Random imageUltimele stiri


STARBAG