2019-02-24 01:14


SCANDALUL înregistrărilor. Procurorul lui GHIȚĂ cere încetarea activităţii la DNA

 |  13:18
SCANDALUL înregistrărilor. Procurorul lui GHIȚĂ cere încetarea activităţii la DNA

Procurorul Mircea Negulescu a cerut încetarea activităţii de la Direcţia Naţională Anticorupţie. Decizia acestuia vine în urma difuzării unei înregistrări audio a discuţiei telefonice cu soţia unui inculpat dintr-un dosar care a fost în ancheta sa pe când era procuror la Parchetul Curţii de Apel Ploieşti.

„Având în vedere apariţia în spaţiul public a unei înregistrări audio conţinând un dialog atribuit unui procuror din cadrul Serviciului Teritorial Ploieşti şi unei alte persoane, la data de 15 februarie 2017, s-a înregistrat cererea formulată de magistratul respectiv de încetare a activităţii în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie”, a anunţat, miercuri, DNA. Cererea procurorului Mircea Negulescu a fost transmisă Secţiei de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, care va da cât de curând verdictul în cazul său.

Înregistrarea audio în care procurorul Mircea Negulescu ar vorbi la telefon cu soţia omului de afaceri Vlad Constantin, inculpat într-un dosar de evaziune fiscală, a fost difuzată de postul de televiziune România TV. Procurorul Mircea Negulescu îi dezvăluie soţiei lui Vlad Constantin date şi amănunte din dosare penale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-16
Citeste si:
Negulescu, procurorul lui Ghiță: ”KOVESI și LAZĂR niște zdrențe ordinare!”
Augustin LAZĂR, reacție DURĂ după înregistrările ȘOCANTE cu procurorul Negulescu
ÎNREGISTRARE incredibilă: Ce discuta un PROCUROR celebru cu soția unui arestat

TAGURI: mircea negulescu, demisie, DNA, ghita, inregistrare audio, sorie inculpat
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...