2018-11-16 20:41


SCANDALUL termoficării în Drobeta Turnu SEVERIN, prezentat pe larg de PUTEREA, subiect fierbinte la una din cele mai puternice televiziuni de știri

 |  16:46
SCANDALUL termoficării în Drobeta Turnu SEVERIN, prezentat pe larg de PUTEREA, subiect fierbinte la una din cele mai puternice televiziuni de știri

Subiectul unei serii ample de articole în PUTEREA, situația dramatică în care se află zeci de mii de locuitori ai municipiului Drobeta Turnu Severin amenințați, pentru al treilea an consecutiv, să își petreacă iarna fără a avea căldură în case și nici apă caldă, a intrat acum și în atenția uneia dintre cel mai importante televiziuni de știri din România, Realitatea TV.

După ce primarul Severinului, Marius Screciu, a recunoscut recent că Primăria nu are bani să plătească asigurarea căldurii decât pentru circa două săptămâni, începând din 1 noiembrie 2017, situația este chiar disperată. Practic, din 15 noiembrie, dacă Guvernul nu cedează șantajului lui Screciu, care a cerut un ajutor de urgență de 23,5 milioane de lei, 70.000 de severineni vor rămâne în frig! Și asta pentru că Primăria a ales și în acest an soluția cea mai scumpă și mai ineficientă, aceea de a închiria cazanele vechide la falimentara Romag-Termo, în timp ce o centrală privată modernă (vezi foto), construită în oraș în baza unui contract de concesiune încheiat cu autoritățile locale, stă nefolosită. De ce? Din cauza unor interese ascunse, spun unii, din cauza incompetenței, spun alții. Dar probabil că după ani de chin, fiecare severinean are părerea formată!

Miercuri seară, la „Jocuri de Putere”, emisiunea-fanion a postului Realitatea TV, prezentată de cunoscutul jurnalist Rareș Bogdan, au fost invitați pentru a dezbate subiectul Luana Stanciu, juristul Alfa Ground Solutions, investitorul care a construit o centrală termică nouă în oraș, și Eduard Ivașcu, redactor șef Puterea. În emisiune au intervenit și Virgil-Daniel Popescu, deputat PNL de Mehedinți, precum și jurnalistul Oreste Teodorescu.

Înregistrarea integrală a tronsonului de emisiune în care a fost dezbătut acest subiect, de importanță vitală pentru severineni, o puteți urmări mai jos.

 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-10-20

GALERIE MEDIA


TAGURI: alfa ground, severin, screciu, realitatea tv, puterea, scandal, termo
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
21 Oct 2017

Ziceți ceva și de stațiile de tramvai din capitală cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție!https://petitieonline.net/petitie/45826153.https://petitieonline.net/petitie/09726156.Semnați,oameni buni!Bulevardul Basarabia are nevoie de modernizare grabnic!Capitala are nevoie de magistrala 7 până în 2020!
CFLORIN
22 Oct 2017

Aceasta centrala nu este terminata nici 60 %... Ce căldură sa dea când ea nu este gata toți vb
Random imageUltimele stiri


loading...