2017-01-24 05:04


Scandalul anului: sex cu minore la vârful politicii româneşti

 |  16:00
Scandalul anului: sex cu minore la vârful politicii româneşti

Un adevărat scandal sexual ar putea arunca în aer unul dintre cele mai importante partide de pe scena politică românească. Mărturiile unei foste dame de companie, minoră la vremea când s-ar fi petrecut faptele, aruncă semne de întrebare asupra celui ce conduce respectivul partid politic. Dacă scenariul povestit de fată, pe care o vom denumi în continuare Domnişoara X, pentru a-i proteja identitatea, este adevărat, atunci respectivul om politic riscă o pedeapsă de la 3 la 12 ani, conform Codului penal: “act sexual de orice natură, cu o persoană de sex diferit sau de acelaşi sex, care nu a împlinit vârsta de 18 ani şi a fost determinat de oferirea sau darea de bani ori alte foloase de către făptuitor...”.

Aflaţi în ziarul “Puterea” de mâine cine este acel politician, ce spune martorul- cheie despre relaţia cu el şi care a fost reacţia acestuia când a aflat de acuzele ce i se aduc.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-02-25Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


KIKI RIKI MIKI
24 Noi 2011

Stire din categoria „I love you, Michael”, apoi doua pizde lesinau si erau mamelite de „fortele de ordine” si apoi preluate de ambulanta... Dumitale, d-le Andi Topala, ti se pare stire ca un barbat ii da la buci unei femei?! Ce ii face? Ii mai crapa inca o fofoloanca?
BANICOIU
24 Noi 2011

Denunt aceasta magarie. Eu, Banicoiu, nu am putut sa mă fug nici măcar pe bani cu curvele
CIOCAN
24 Noi 2011

vedeti-va de treaba ,sinteti oamenii lui basesa=cu .nu reusiti nimic.schimbarea si puscaria sunt inevitabile.prostilor ce sunteti.sa va fie rusine ziaristi de doi bani,nu stiti dechit sa stati cu mina intinsa ca niste sc;avi,sunteti in afara profesiei.
FOXU'
24 Noi 2011

din izbucnirea lui neica Ciocan de mai sus, intelegem ceva. clar nu e de la PDL, UDMR sau UNPR. ramane Matthieu si Little T! :))
VANATORUL
24 Noi 2011

l-o fi pus necuratu pe PONTA sa dea si el la buci :)) si l-a plesnit blestemele lui geoana :)) niste tarani domne!!!!
PESCARU'
24 Noi 2011

clar Ponta e....sigur a dat la buci cu Banicoiu
PONTA
24 Noi 2011

Suferi pula ba
DOINA
27 Noi 2011

Indiferent cine este ,trebuie sa aiba aceeias soarta ,precum profesorul de la Monnet.Si pentru politicieni trebuie sa fie aceleasi legi.Daca este adevarat poate se reia procesul si cu NECOITA si BANICIOARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JOHNY DREPTACIUL
01 Dec 2011

lasa ca e procuror si .. se aresteaza singur. :"ca doar la asta ma pricep".
MIHAI
06 Dec 2011

Terminati cu prostiile. Asa pot sa spun si eu ca mi-a povestit o copila de 12 ani , ca basescu i-ar fi facut sex oral. Nu pot dovedii acest lucru pentru ca persoana a plecat in Australia. Poate fi credibila aceasta afirmatie?.
VAGABONDO
08 Dec 2011

de 20 de ani poporul roman este futut in cur de politicieni, ce va mai mira? iesiti in piata si cereti vaselina, vad ca va place, v-ati obisnuit sa stati capra. ps: Desteapta-te Romane!!!!!!!!!!
ANDEEA
09 Dec 2011

Nu stiu de ce,voi cei care cititi aceste articole,bazate pe ceva real,sau nu,pina la probarea faptelor,dati satisfactie,invrajbind-uva intre domniile voastre!!!Indiferent de apartenenta politica,nu cred ca se gaseste justificare,vocabularului folosit in unele comentarii,de mai sus.Pot intra si copii.ai nostri ai tuturor sa citesda aceste articole.CE INVATA DIN ACESTE COMENTARII?CE II INVATAM?DE CE NU VRETI SA LE DAM UN EXEMPLU CIVILIZAR,CELOR CE COMIT ASEMENEA FAPTE,PRIN COMENTARII DURE,DAR CIVILIZATE?NE RESPECTAM PE NOI INSINE.
VAGABONDO
11 Dec 2011

Va rog sa nu luati in consideratie cele spuse de mine mai sus. Eu sunt un boschetar ordinar fara educatie, consumator de DROGURI SI ALCOOL. In momentul cand scris, eram deja DUUUS cu capul. Cand sunt treaz nu vorbesc urat. Asa ca n-am stiut ce fac in acele momente.
VIZIONARU
15 Dec 2011

Singurul perosanaj potent in aceasta "istorioara" este Micul Napoleon - Boc ....N-ati vazut cum da cu coasa si suteaza la poarta Anastasei ?!!!!!
SACALU
08 Ian 2012

are dreptate fetita.dar de ce nu spune, daca a satifasfacuto?
CIUCIUGAYA
24 Ian 2012

DOAR NISTE DEBILI CU MALFORMATII PE CREER POT INSISTA CU O ASA TAMPENIE.SCURSURILOR,JEGURILOR VOI SI OTV LUATIVA DE MANA SI ARUNCATIVA IN DAMBOVITA>
DA
02 Feb 2012

Asa facem un contra material cu domnul x.
Random image