2018-11-16 05:32


Schelet uman găsit în Munţii Piatra Craiului

 |  19:55
Schelet uman găsit în Munţii Piatra Craiului

Un schelet uman a fost găsit, ieri, de salvamontişti în Munţii Piatra Craiului, în zona Padina Şindrilăriei, la o altitudine de circa 1.800 de metri, iar primele indicii arată că este vorba despre un turist care s-a rătăcit.

Potrivit şefului Salvamont Zărneşti, Ioan Pivodă, salvamontiştii au fost anunţaţi, sâmbătă, că în zona Padina Şindrilăriei din Munţii Piatra Craiului a fost găsit un schelet uman, însă au mers la faţa locului ieri-dimineaţă, alături de un poliţist din Zărneşti. Salvamontişii au fost anunţi despre găsirea scheletului uman de către doi alpinişti care parcurgeau un traseu nemarcat din zona Padina Şindrilăriei din Munţii Piatra Craiului. „Scheletul uman a fost găsit în zona Padina Şindrilăriei, la o altitudine de circa 1.800 de metri. Era acolo de ani buni. Nu am găsit nici un bagaj, dar probabil este vorba de un turist care s-a rătăcit şi a murit din cauza condiţiilor meteo, de epuizare...

Avea o haină până la gât, iar bocancii erau lângă un bolovan. După mărimea bocancilor, care sunt numărul 43, probabil era bărbat”, a spus Pivodă. Serviciul de Salvamont nu a înregistrat nici o sesizare de persoană dispărută care să nu fie găsită, în ultimii ani, potrivit sursei citate. Scheletul a fost predat la Serviciul de Medicină Legală Braşov pentru stabilirea identităţii scheltului şi a datei decesului. De asemenea, Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-08

TAGURI: Schelet, uman, gasit, Muntii, Piatra, Craiului
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...