2016-12-06 21:52

DEZVALUIRI


„Schengen va veni” până la urmă

 |  18:56
„Schengen va veni” până la urmă

Ministrul justiţiei, Cătălin Predoiu, a afirmat, ieri, că Raportul intermediar din luna februarie va fi important din perspectiva unor mize externe Mecanismului de Cooperare şi Verificare (MCV). „Finlanda a făcut referire expresă la raportul din februarie, ca un argument care ar putea conduce la schimbarea poziţiei în dosarul Schengen, nu mai vorbim de Olanda, a cărei poziţie este deja recunoscută”, a spus Predoiu, la RFI. El şi-a manifestat convingerea că mai devreme sau mai târziu „Schengen va veni”. „Mai devreme, mai târziu, într-o etapă, în două etape, Schengen va veni. Diplomaţia noastră lucrează în acest sens”, a susţinut ministrul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-04-24

TAGURI: catalin predoiu, schengenComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

DNA solicită condamnarea deputatului Cătălin Rădulescu la închisoare cu executare DNA a solicitat luni, la ÎCCJ, condamnarea deputatului PSD Cătălin Rădulescu la trei ani de... 05 Dec 2016 | (0)
Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, condamnat la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a fost condamnat la un an şi şase luni de închisoare cu... 05 Dec 2016 | (2)