2016-10-26 02:04

DEZVALUIRI


„Schengen va veni” până la urmă

 |  18:56
„Schengen va veni” până la urmă

Ministrul justiţiei, Cătălin Predoiu, a afirmat, ieri, că Raportul intermediar din luna februarie va fi important din perspectiva unor mize externe Mecanismului de Cooperare şi Verificare (MCV). „Finlanda a făcut referire expresă la raportul din februarie, ca un argument care ar putea conduce la schimbarea poziţiei în dosarul Schengen, nu mai vorbim de Olanda, a cărei poziţie este deja recunoscută”, a spus Predoiu, la RFI. El şi-a manifestat convingerea că mai devreme sau mai târziu „Schengen va veni”. „Mai devreme, mai târziu, într-o etapă, în două etape, Schengen va veni. Diplomaţia noastră lucrează în acest sens”, a susţinut ministrul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-04-24

TAGURI: catalin predoiu, schengenComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Cătălin Predoiu, despre programul de guvernare al PSD: Seamănă cu serialul Războiul Stelelor Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu a precizat vineri, într-un comunicat de presă, că... 14 Oct 2016 | (4)
Predoiu: Liviu Dragnea pozează în fanatic religios, dar este şi un vânător sângeros Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu a precizat sâmbătă, într-o postare pe pagina sa de... 22 Oct 2016 | (3)