2018-12-16 11:17


Se întâmplă în centrul Capitalei: Un bordel, înregistrat ca ONG

 |  18:41
Se întâmplă în centrul Capitalei: Un bordel, înregistrat ca ONG
P24

Primarul interimar de la sectorul 5, Dan Croitoru, a descoperit o “superevaziune fiscală” la un club care funcţionează în centrul Capitalei sub numele de “The Buddhist Exotic Cigar Club”. El spune că a sesizat autorităţile competente, deoarece la Primăria Sectorului 5 clubul este înregistrat ca un ONG. În fond, multă lume ştie că acest club este un bordel. Dovada este chiar pagina oficială a clubului.

Pe Bulevardul Elisabeta nr. 54, deasupra unor geamuri negre stă scris cu litere aurii “The Buddhist Exotic Cigar Club”. La un click distanţă, se poate afla de pe pagina oficială a firmei despre ce este vorba.

Se întâmplă în centrul Capitalei: Un bordel, înregistrat ca ONG
zoom
“Club The Buddhist Bucharest is the best Night-Club in Romania A new concept of American Lap – Dance, life music, entertainment & lots of private rooms”.

Pe pagina de Facebook a clubului, obiectul de activitate devine explicit. Din fotografiile prezentate, activitatea nu are nici o legătură cu principiile budiste. Nimic ilegal până aici, doar că în registrele Primăriei Sectorului 5, clubul este înregistrat ca ONG. “Este o fundaţie. În club intră doar cei care sunt membri, dar fiecare persoană înregistrată la noi poate aduce alţi prieteni, chiar şi 10 dacă vrea. Avem un regulament, cei care intră trebuie să aibă peste 18 ani, să completeze nişte formulare în care declară pe propria răspundere că sunt fumători”, ne-a relatat relaxat managerul clubului Angelo Ursaciuc. La întrebarea de ce este înregistrat ca ONG la Primăria Sectorului 5, el a spus că refuză să răspundă, iar detaliile ni le pot oferi avocaţii clubului. Desigur, nu s-a oferit să ne dea datele de contact ale acestora.

Superevaziune fiscală

Se întâmplă în centrul Capitalei: Un bordel, înregistrat ca ONG
zoom
“Clubul Budist de pe Bulevardul Elisabeta 54 este neautorizat de Primăria Sectorului 5. El este înregistrat ca ONG, dar în realitate se face altceva aici. Noi nu avem posibilitatea să controlăm activitatea clubului, de aceea am sesizat organele de control, ANAF-ul şi Poliţia. Este o superevaziune fiscală. S-au înregistrat ca ONG să nu plătească taxe şi impozite”, ne-a declarat Dan Croitoru, primarul interimar al sectorului 5.

Edilul susţine că pe teritoriul sectorului 5 funcţionează doar trei cluburi, acesta fiind “singurul cu probleme”. Deşi pe pagina de socializare scrie că acest club funcţionează în fiecare noapte între orele 22.00 şi 6.00, primarul afirmă că doar în weekend este deschis. Este greu de crezut că un asemenea club lucrează numai din cotizaţiile membrilor înscrişi ca să nu plătească taxe şi impozite.

“O fundaţie poate înfiinţa o societate comercială care să lucreze în beneficiul ei, dar societatea trebuie să plătească toate taxele şi impozitele aferente. Fundaţia este înregistrată la noi din 1991 sub numele de New Style, iar contractul de închiriere este semnat în 1.01.2010 cu valabilitate până în 31.12.2015. Fundaţia desfăşoară activitate de club de noapte, într-un imobil cu 3 niveluri (subsol, parter şi etaj), are 30 de animatoare, 6 mese şi 25 de locuri. În incinta localului se află 5 VIP rooms, folosite numai de membrii clubului”, spune primarul Dan Croitoru. ANAF trebuie să verifice încasările clubului, dacă au plătit taxe şi impozite, iar Poliţia urmăreşte să afle dacă acolo se practică prostituţie sau nu.

Extra servicii în limuzină

Angelo Ursaciuc a intrat în vizorul presei în 2006, când a adus în România o limuzină Lincoln Executive 2005 de 8 metri lungime. “A fost adusă în decembrie (2005-n.r.) din Statele Unite, special pentru deschiderea clubului Buddha-Bar din Bucureşti, care va fi inaugurat în noiembrie. Clubul va oferi clienţilor săi curse gratuite cu această limuzină. Maşina a venit în container, pe vas, după ce am comandat-o cu un an înainte. Preţul maşinii e de 90.000 $, fără taxe. Este o bijuterie pe patru roţi”, declara în iulie 2006 Angelo Ursaciuc.

“Orice desfătare este permisă la bordul limuzinei”, spunea Angelo Ursaciuc. Ideea de a aduce în România o asemenea maşină i-a venit în Marea Britanie, unde a lucrat timp de trei ani ca şofer de limuzină. El susţine că a fost asaltat de comenzi încă de la punerea maşinii în circulaţie, de la oameni de afaceri care doreau să facă transferul de la aeroport la hotel, până la solicitări pentru nunţi, dar şi actori americani şi vedete porno care veneau în România.

Evenimente organizate de club

Potrivit informaţiilor oficiale, pe lângă spectacolele oferite de dansatoare la bară, clienţii pot solicita camera unde se pot retrage cu fata dorită. Tinerii din zona Kogălniceanu spun că se ştie că la “The Buddhist Exotic Cigar Club” funcţionează un bordel în toată regula. Printre evenimentele organizate aici se numără “Happy Sexy Halloween”, “Sexy Pijama Party”, “Petrecerea Iepuroaicelor Năbădăioase”, “Nopţile Mucenicilor & Mucenicelor”, “Revanşa Crăciuniţelor Neglijate” şi altele asemenea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-05

TAGURI: bordel, ong, centru capitalei, primar, sector 5, dan croitoru
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CINE SUNT CLIENTII?
05 Noi 2015

Cred ca asta e interesant de stiut . Intr-o tara in care bordelurile nu sunt legalizate ca in Olanda este foarte probabil sa existe liste intregi de politicieni si oameni importanti ca si clienti .
Random imageUltimele stiri


loading...