2017-01-16 21:54

DEZVALUIRI


Secția Penală a ÎCCJ are un nou șef

 |  19:18
Secția Penală a ÎCCJ are un nou șef

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, ieri, decretul pentru numirea judecătoarei Corina Michaela Jîjîie în funcţia de preşedinte al Secţiei penale a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Judecătoarea Corina Jîjîie a fost propusă de CSM la şefia Secţiei Penale a ICCJ, deşi aceasta are decizie de pensionare. În 6 decembrie 2011, purtătorul de cuvânt al ICCJ, Georgeta Barbălată, declara, pentru Mediafax, că judecătorul Corina Jîjîie are decizie de pensionare, ca şi alţi 22 de judecători de la ICCJ care îndeplinesc vârsta de activitate, aceasta fiind o cutumă a sistemului, dar ea nu se va pensiona în viitorul apropiat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-04-29Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ALI
24 Ian 2012

vrem judecatori care rasp und penal pentru abuzuri si ignorarea legilor si a dreptatii! ajunge cu jud ecatorii inamovibili, pla titi cu salarii nesimtite care pactizeaza cu mafia si politicienii, abuzand cetatenii normali!
DANUT
25 Ian 2012

eu vreau judecatori care sa nu raspunda la ordinel e unui infractor , niste judecatori nepatati , far a dosare ascunse. cnsas n u isi face treaba. sau is i face treaba ptr un om b olnav

Adauga un comentariu

Random image