2017-01-22 12:12

DEZVALUIRI


Sediul PDL Bistriţa-Năsăud a fost ''pictat'' cu mesaje împotriva partidului de guvernământ

 |  20:27
Sediul PDL Bistriţa-Năsăud a fost ''pictat'' cu mesaje împotriva partidului de guvernământ

SediulPDL din Bistriţa a fost vandalizat, în noaptea de luni spre marţi, pe geamurileacestuia fiind scrise, cu vopsea neagră şi portocalie, mesajele "A venitpensia cu 25% reducere!", "Hoţii!", "Jos PDL!" şi"Trăiţi bine?".

Agentulprincipal Viorel Pop, de la Inspectoratul de Poliţie al JudeţuluiBistriţa-Năsăud, sosit la faţa locului, a declarat că instituţia va face o anchetă."Nu ştiu dacă au fost descoperiţi cei care au mai pictat şi pereţii altorclădiri. E treaba celor de la Judiciar. Vor lua amprente şi vom vedea", aspus el.

SediulPDL din Bistriţa se află în centrul municipiului, lângă zona pietonală, iarpână de curând se învecina cu Direcţia Judeţeană de Pază. Instituţia s-a mutatînsă, la sfârşitul anului trecut, într-o altă clădire.

Lipsacamerelor de supraveghere video

ŞefulDepartamentului de imagine şi comunicare al PDL Bistriţa-Năsăud, GabrielaMontoiu, a declarat, ieri, corespondentului Mediafax, că a descoperitinscripţiile cu vopsea în momentul în care a ajuns la birou. Pe geamurilesediului PDL au fost scrise, cu vopsea neagră şi portocalie, mesajele "Avenit pensia cu 25% reducere!", "Hoţii!", "Jos PDL!"şi "Trăiţi bine?". "Nu ştim cine le-a făcut şi nici când. Bănuimcă azi-noapte (în noaptea de luni spre marţi - n.n.). Nu avem cameră desupraveghere, ca urmare nu putem oferi prea multe informaţii. Am sesizatPoliţia şi aşteptăm rezultatul anchetei", a declarat Montoiu. "Sevede că a fost o acţiune premeditată, cu şablon.Oricine priveştegeamurile îşi dă seama, după cum au fost scrise mesajele, că există o anumităcoerenţă, cineva s-a gândit în mod clar cum să facă treaba asta”.

Mesajele"Trăiţi bine?", "Hoţii!", "Jos PDL!" au fostscrise şi pe pasajul care face legătura între strada Dornei şi pietonalul LiviuRebreanu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639236-11-27Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image