2019-01-17 11:07


Șeful CJ NEAMȚ, acuzat de trafic de influență, scapă de PUȘCĂRIE. Ce măsură au luat judecătorii în dosarul său

 |  15:37
Șeful CJ NEAMȚ, acuzat de trafic de influență, scapă de PUȘCĂRIE. Ce măsură au luat judecătorii în dosarul său

Tribunalul Bacău a decis, vineri, plasarea sub control judiciar a fostul deputat PSD de Neamţ Ionel Arsene, actual preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, prentru care DNA ceruse arestarea preventivă. Decizia nu este definitivă, informează News.ro.

”Alex, Gabi, părinţii mei dragi, prietenii mei, iertaţi-mă că aţi fost nevoiţi să treceţi prin asta!”, a scris Ionel Arsene pe pagina sa de Facebook, după decizia Tribunalului Bacău.

El spune că va lăsa justiţia să arate adevărul. ”Am încredere în conduita magistraţilor, am încredere în capacitatea lor de a judeca cu celeritate acest caz. Nu voi face comentarii cu privire la dosar. Voi demonstra în instanţă datele cu privire la nevinovăţia mea. Vă asigur că sunt demn de toată afecţiunea şi încrederea pe care mi-aţi arătat-o în aceste zile!”, precizează Ionel Arsene.

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ a fost reţinut joi pentru 24 de ore pentru trafic de influenţă, a anunţat DNA.

Acesta este acuzat că în 2013, în calitate de deputat şi preşedinte al organizaţiei judeţene Neamţ a PSD, a primit de la o persoană (martor în cauză), suma de 100.000 euro "pentru a-şi folosi influenţa pe care a lăsat să se creadă că o are asupra unor persoane din conducerea Agenţiei Naţionale de Integritate, în scopul de a se constata nerespectarea dispoziţiilor legale privind conflictul de interese şi regimul incompatibilităţilor în cazul unei persoane care, la acea vreme, avea funcţie de conducere în administraţia locală".

Banii remişi de martor într-un restaurant situat pe raza municipiului Bucureşti urmau să ajungă la persoanele respective prin intermediari. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-27

TAGURI: ionel arsene, neamt, psd, dna
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
22 Ian 2018

POATE IL IUBESTE VREUN PIRAT SI O SA ZICA CA ERA MAI BINE IN PUSCARIE.....................
IONEL, IONELULE
23 Ian 2018

OI FI SCAPAT TU TEMPORAR DE DNA , DAR DE ACUM PAZESTE-TI CURUL . AI DEVENIT TINTA POPIRTZARILOR DIN JUDETUL NEANTZ ( SI DIN BUCURESTI , MAI ALES )
@IONEL , IONELULE
23 Ian 2018

PORECLA TA " SOSETZELE " , I-TI V-A ESI PE NAS , TE-A FACUT O TINTA ...
Random imageUltimele stiri

loading...