2019-03-23 06:43


Șeful Comisiei de Control al SRI, denunțat la DNA. REACȚIA lui Claudiu Manda

 |  11:48
Șeful Comisiei de Control al SRI, denunțat la DNA. REACȚIA lui Claudiu Manda

Şeful Comisiei de Control a activității SRI, Claudiu Manda, a fost denunţat la DNA de un bărbat, care îl acuză că s-a dat drept o altă persoană, informează B1 TV. Bărbatul susține că Manda l-a audiat la o secţie de poliţie din postura de comandat de poliţie la Secţia 1 din Capitală. Denunţătorul mai spune că după ce şi-a dat seama cine este Manda, a încercat să-l contacteze, însă şeful comisiei SRI a negat că l-ar fi văzut.

„S-a dat drept comandantul Poliției de la Secția 1. Pe 20 martie 2018 am fost chemat acolo de comandantul Poliției, când am ajuns în birou erau două persoane pe care nu le știam. Apoi l-am văzut la TV pe unul dintre acești oameni. Era prezentat drept Claudiu Manda, senator”, a povestit bărbatul, citeaza stiripesurse.ro.

În replică, Manda spune că nu avea cum să fie în respectiva secție de poliție deoarece atunci se afla în Germania, unde a avut discuții cu membrii comisiilor similare din Bundestag.

„Nici nu știu cum să comentez... Dacă aș comenta în termenii dânsului aș spune că pe 20 martie nu aveam cum să fiu în Sectia 1, pentru că eram la DNA și anchetam un grup periculos de corupți... Serios vorbind, pe 20 martie eram în Germania, în delegație cu doi colegi parlamentari. El a spus că m-a văzut la orele 15.00 sau 17.00. Atunci eram în aeroport, în Viena”, a declarat Manda, pentru B1 TV.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-27

TAGURI: claudiu manda, denuntat dna, Șeful Comisiei de Control al SRI
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
27 Iul 2018

Ba persoana care erai in sediul politiei ,tu esti o stoarfa nebuna un cacat prost de la #rezist banuesc Tu ai atacat si familia ministrului DAN Ai cacat in creer ,Dute la spital ma boaita ,nu vezi ca ai halucinatii
ANONIM
27 Iul 2018

Ce energii malefice emana si prin foto, sonatul asta. E incarcat /intarcat cu demoni de intuneric mediu. Si fata ii e de groaza ca expresie. Nici nu pot sa privesc poza ca sa-l scanez pe intentii si decadere ca irumpe ca un vulcan, repartizeaza noxe demonice in privitor. Tipic SRI, au niste filiere de ofiteri ce-s scursuri ca cei care ii creaza din vechea melitie bolsevica. N-au lepadat nimic din relele "traditii" rusesco-demoniace, toate le-au adus in continuitate. ce sila-mi e de voi, pt ca le utilizati gresit ABUZAND mereu. Favorizand pe unii, prigonind pe altii. Jeguri, care sunteti va stiti voi, dar e loc in astronave pe post de combustibil si pt voi, mare atentie cererea e f. mare, imensa caci se inchide universul reptilienilor si nu pleaca ei cu mana goala, acum treb sa faca aprovizionare serioasa, ca p-orma n-au cum. Asta e secerisul vostru lichelutelor, cu voia Lui Dumnezeu, ne scapa de voi reptilienii. sa rezistati bine la ciocnirile din motorul astronavei, mai ales cand va trece in viteza superioara si, voi veti fi cam in toate directiile pocniti de pistonasele cauzatoare de ciocniri prin care eliberati energia de propulsie a astronavei. Succes pe drumul ales
ANONIM
27 Iul 2018

Sonat esti tu cu ma ta care te a cacat ,drogatu le E plina lumea de nebuni si drogati care nu te lasa sa traesti '' Astronave ,reptilieni '' prinzi muste ,ai halucinatii precum javra aia care acuza ca i s a parut ca in sediul politiei a vazut un senator care semana cu Manda si caruia el ii face dosar penal ca l a anchetat Vai de capul vostru fereasca Dumnezeu de boala de creier Deveniti periculosi de rai Si fereasca Dumnezeu daca prostia ar durea
ANONIM
06 Sep 2018

ANONIM
06 Sep 2018

ANONLM
06 Sep 2018

CIUMA ROSIE
06 Sep 2018

tiganii astia sunt niste clone ...a facut ma-sa zeci de puradei precum puii de Gostat si toti seamana intre ei
OM BUN
07 Sep 2018

Javra aia de care spune un ,,Anonim" mai sus este Daniel von Hilebrandt, un escroc international care dă țepe la oameni cu mașini care le vinde și după le declară furate, dovadă faptul că era interogat la secția respectivă de poliție. Va ajunge în pușcărie mai devreme sau mai târziu.
ANONIM
04 Oct 2018

Mai exact il cheama Daniel Emil von Hillebrandt fost Milea ( Milea Daniel Emil) un poponar.
ANONIM
12 Oct 2018

Da persoana care vinde mașinile cumparate din România pe firma in Germania si apoi le vinde napoi in România la persoane fizice fra TVA si nu numai atât dar le vinde si după. Le declara furate si într-adevăr se numește Daniel Emil Hillebrandt. Cu domiciliu in Germania. Berlin.
ANONIM
16 Noi 2018

Nu vrei sa i sugi ceva gustos domnului???
ANONIM
16 Noi 2018

de ce va dati numele pe acest site cand faceti comentarii ??? Va e frica de plangeri penale pentru calomnie??? O sa depun oricum plangere penala la procuratura si o sa se afle cine sunteti, cei care va dati cu parerea fara sa stiti nimic!
BERLIN
04 Dec 2018

Ia uitati fratilor ca a inceput poponarul sa vorbeasca, hotul striga hotii- auzi tu, depune plangere penala pentru calomie :)) PAI BAI PENALULE, DACA ESTE CEEA CE SPUNE DOMNUL/DOAMNA DE MAI SUS, SI TU FURI STATUL ROMAN SI PERSOANE FIZICE, PAI MAI AI CURAJUL SA MERGI LA POLITIE SAU PROCURATURA??? SAU FACI PLANGERE CA SI CU C.MANDA SI TI-O IEI? :))
ANONIM
20 Dec 2018

Ba nenoricitule, ma cunosti? Vrei o pula mare in cur si in gura?
ANONIM
20 Dec 2018

Aveti toti plangere penala depusa!!!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...