2019-01-20 19:18


Șeful Fiscului RUPE TĂCEREA. Ce i-a cerut premierul Mihai Tudose

 |  18:43
Șeful Fiscului RUPE TĂCEREA. Ce i-a cerut premierul Mihai Tudose

Șeful ANAF, Bogdan Stan, a declarat vineri, după întâlnirea cu premierul Mihai Tudose, că nu i-a cerut nimeni demisia până acum. Totodată, șeful de la ANAF a mai spus, după întâlnirea cu premieriul Mihai Tudose, că nu se pune problema de disponibilizări în instituția pe care o conduce.

”Nu mi-a cerut nimeni demisia, până în acest moment”, a spus șeful ANAF, răspunzând unei întrebări a presei.

În plus, Bogdan Stan a acuzat sistemul informatic vechi din instituție. ”Sistemul informatic este învechit, depășit, sunt servere din 1999”.

”Eu sunt mulțumit în momentul de față de cum își face ANAF treaba”, a concluzionat șeful ANAF, după ce premierul s-a arătat nemulțumit de încasările acestei instituții, transmite Antena3.

Premierul Mihai Tudose s-a întâlnit vineri la Palatul Victoria cu șeful ANAF, Bogdan Stan, şi cu ministrul Finanţelor, Ionuţ Mişa, după ce șeful Guvernului s-a arătat nemulțumit de încasările ANAF, mai ales în privința colectării TVA, potrivit unor surse guvernamentale. 

Tudose i-a dat șefului ANAF mai multe sarcini pentru creșterea încasărilor. Întâlnirea are loc după ce angajările în administrația centrală au fost blocate până la sfârșitul anului, tocmai din lipsa banilor. 

Este cea de-a doua întâlnire din această săptămână dintre premierul Mihai Tudose şi preşedintele ANAF pe tema gradului redus de colectare a TVA  prima având loc miercuri, tot la sediul Guvernului, discuţie ce a durat mai bine de trei ore. Înainte de întâlnirea de la Palatul Victoria, Tudose afirma, în cadrul unei conferinţe de presă, întrebat dacă intenţionează să-l demită de Bogdan Stan, că are în vedere înlocuirea tuturor celor care nu îşi fac treaba.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-07

TAGURI: fisc, anaf, bogdan stan, premier, tudose, demisie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...