2016-10-22 23:14

DEZVALUIRI


Şeful Gărzii de Mediu şi scandalul microhidrocentralelor din Transfăgărăşan

 |  20:43
Şeful Gărzii de Mediu şi scandalul microhidrocentralelor din Transfăgărăşan

Comisarul general al Gărzii Naţionale de Mediu, Silvian Ionescu, invită pe toţi cei interesaţi de construirea microhidrocentralelor (MHC) pe cursul unor pârâuri din zona Transfăgăraşan la o masa rotundă, se arată într-un comunicat de presă.

În vederea clarificării unor aspecte generate de acţiunile şi activităţile organismelor direct sau adiacent implicate în problematica construirii microhidrocentralelor (MHC) pe cursul unor pârâuri din zona Transfăgăraşan,  ca urmare a evoluţiei de ansamblu a situaţiei, întâlnirea va avea loc miercuri, 2 noiembrie 2011, orele 9:00, la sediul GNM.

Silvian Ionescu spune că, în cadrul unei emisiuni televizate recent despre subiectul MHC-urilor, au apărut contradicţii şi ambiguităţi care trebuie clarificate, responsabilitatea părţilor fiind imperios necesar a fi stabiltă., anunţă Biroul de presă al GNM.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-03-17

TAGURI: scandal, microhidrocentrale, transfagarasan, silvian ionescuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Mircea Ionescu Quintus: Bunul Dumnezeu este și creștin și liberal Președintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a declarat, sâmbătă, că partidul nu a... 09 Oct 2016 | (1)
ALDE susţine Strategia de protecție a animalelor inițiată de Tudor-Tim Ionescu ALDE a anunţat sâmbătă, într-un comunicat de presă, că susține "Strategia pentru protecția... 08 Oct 2016 | (1)