2017-01-20 12:00

DEZVALUIRI


Sentinţa lui Năstase, în atenţia CSM

 |  19:29
Sentinţa lui Năstase, în atenţia CSM

Inspecţia Judiciară din cadrul CSM s-a sesizat, ieri, din oficiu în urma declaraţiilor fostului premier Adrian Năstase cu privire la soluţia pronunţată de ÎCCJ în dosarul „Trofeul Calităţii”. CSM precizează că Inspecţia Judiciară urmează să efectueze verificări privind posibile atingeri aduse prin acestea independenţei justiţiei. Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a declarat luni că este „neplăcut surprins” de decizia ÎCCJ în dosarul „Trofeul Calităţii”, subliniind că acesta este unul „evident politic”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-10-17Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

UN PENSIONAR
01 Feb 2012

NASTASE $ CASE ataca justitia el marele jurist cind l a achitat a fost buna acum ca a primit doi ani o injura cu toate ca cei care au stins banii din ordinul lui au primit 6 si 7 ani el este mare hot ca HAISAM dar ala a fugit cu oile iar BONBo a ramas crezind ca justitie toata este oarba el merite 20 de ani dupa cite a vindut cu acceptul lui nea NELU kgbelu mai are un proces cu 5 judecatori oare toti vor tine cu ALKAPONE
COLONELU
01 Feb 2012

Pentru orice om rational este limpede ca aceasta sentinta murdareste obrazul justitiei din Romania:nu exusta prejudiciu dovedit,nu exista parte vatamata sau plangere,iar actiunea incriminata de procurori nu avea nici o legatura directa cu primul-ministru!Completul de judecata nu a gasit nici un articol de lege care sa motiveze condamnarea:a fost un asasinat politic la comanda!
ANCA
01 Feb 2012

pentru Colo Nel - Instanta, asa se numeste , a precizat in corpul sentintei clar articolele din lege in baza carora a facut condamnarea, papagalule !
MIRCEA
02 Feb 2012

Petrom-ul , SIDEX-ul , termopanele, tablourile, etc. etc..... sunt probabil clare pentru unii ..... pentru altii ............... singura problema .... sau ... dilema este aceea cu numaratul ouleleor .

Adauga un comentariu

Random image