2018-10-23 01:54


Șerban MIHĂILESCU, celebrul Miky Șpagă, la procesul lui TĂRICEANU: „L-am întâlnit de două ori – la nunta lui Dan ANDRONIC și în ISRAEL!”

 |  14:23
Șerban MIHĂILESCU, celebrul Miky Șpagă, la procesul lui TĂRICEANU: „L-am întâlnit de două ori – la nunta lui Dan ANDRONIC și în ISRAEL!”

Fostul senator şi secretar general al Guvernului Năstae, Şerban Mihăilescu, cunoscut în spațiul public și drept Miky Șpagă, a fost prezent marţi la instanţa supremă, unde a fost citat ca martor în dosarul în care preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, este judecat pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea infractorului în legătură cu retrocedarea unei suprafeţe din Pădurea Snagov şi a fermei Băneasa, în care sunt judecaţi şi Prinţul Paul, Remus Truică, Tal Silberstein şi Dan Andronic.

El a declarat că nu a lucrat niciodată cu Tăriceanu şi că s-a întâlnit cu acesta doar de două ori - la nunta lui Dan Andronic şi în Israel, unde fusese invitat de Andronic şi de Nicolae Dumitru (patronul Niro), informează News.ro.

La termenul de marţi al procesului au fost audiaţi, în calitate de martori, fostul senator şi secretar general al Guvernului Şerban Mihăilescu şi Traian Poenaru, avocatul Prinţului Paul de România.

Fostul senator PSD Şerban Mihăilescu a spus la instanţa supremă că nu a lucrat niciodată cu Tăriceanu şi că în perioada 2004-2016 l-a întâlnit de două ori - o dată în 2008 la nunta lui Dan Andonic şi a doua oară în Israel, unde fusese invitat de Dan Andronic şi de Nicolae Dumitru, patronul Niro.

„Nu am lucrat niciodată cu TĂRICEANU!”

"Personal, nu am lucrat niciodată cu Tăriceanu. Nici ca partid, nici ca activitate administrativă. În 2006 eram parlamentar. Între 2004 şi 2016 l-am întâlnit pe Tăriceanu de două ori - o dată în 2008, la nunta lui Andronic, eu fiind naşul de botez al copiilor acestuia. Am participat 24 de ore. Venisem din altă parte, am asistat numai la căsătoria religioasă. Mai erau Năstase, Tăriceanu, naşi au fost Dan Ioan Popescu şi Nicolae Dumitru. Erau cam 30 de persoane din România. La petrecere n-am fost, a fost o masă oarecare", a spus fostul secretar general al Guvernului în cabinetul Adrian Năstase. 

El a susţinut că în 2009 Nicolae Dumitru, patronul Niro, şi Dan Andronic l-au invitat în Israel. 

"Am ajuns din altă direcție la Tel Aviv şi m-am cazat în acelaşi hotel cu familiile lui Nicolae Dumitru, Dan Andronic şi Dan Ioan Popescu. Dimineaţă am fost la micul dejun, unde cred că l-am întâlnit la micul dejun (n.r. - cu Tăriceanu). Am plecat spre Ierusalim separat. În preajma bisericii respective, grupul meu s-a întâlnit cu Tăriceanu. Ne-am întors la Tel Aviv, iar seara am fost invitaţi la o aniversare la ziua tatălui domnului Tal (n.r. - Tal Silbestein). Îl ştiu din 2003, din timpul campaniei electorale a PSD şi am acceptat invitaţia, eu fiind însoţit de soţia şi fiica mea. Petrecerea s-a desfăşurat într-o sală de discotecă. Erau peste 300 de persoane. Nu am relaţionat cu ei deoarece nu ştiam limba. Nu-mi aduc aminte dacă l-am văzut şi pe Tăriceanu. Era multă lume. Eu nu am mai fost implicat în aceste chestiuni. Am rămas în PSD până în 2010", a spus Serban Mihăilescu. 

 

„Prieten de concedii” cu Dan ANDRONIC

 

El a spus că pe Remus Truică îl cunoştea bine pentru că a fost şef de cabinet al premierului din 2002 şi a rămas în relaţii apropiate cu el, iar Dan Andronic îi era "prieten de concediu".

 "Truică a lucrat cu noi, a fost şef de cabinet la premier din 2002. Am rămas în relaţii apropiate. Am fost la ziua lui de două sau trei ori. Nu ştiu dacă era şi Tăriceanu pe acolo. Între pesedişti şi liberali alegeam părţile opuse ale sălii. Despre Shimon Shevez nu am ce să spun pentru că nu aveam relaţii cu el.  Şi cu Dan Andronic eram prieteni de concediu, aproape toate concediile le-am făcut împreună şi nu aveam cu el discuţii politice", a spus Mihăilescu.

De asemenea, întrebat dacă mai ştie ceva despre relaţia Tăriceanu-Truică, fostul senator PSD a spus că nu a avut nicio discuţie în care să fi aflat ce făcea grupul politic al PNL.

 

Șeful Senatului, ACUZAT de mărturie mincinoasă

 

Procesul în care Călin Popescu Tăriceanu este acuzat de mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului a început în 14 martie la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, după ce, pe 10 februarie, instanţa a decis că procesul poate începe pe fond, respingând definitiv cererile şi excepţiile formulate de preşedintele Senatului.

În 6 iulie 2016, procurorii DNA Braşov l-au trimis în judecată pe Călin Popescu Tăriceanu, după ce ar fi minţit în declaraţiile date ca martor în dosarul retrocedării unei suprafeţe din Pădurea Snagov şi a fermei Băneasa, în care sunt judecaţi prinţul Paul, Remus Truică, Tal Silberstein şi Dan Andronic. Alături de preşedintele Senatului a fost trimis în judecată şi Dorin Marian, fost şef al Administraţiei Prezidenţiale a României în anul 2000, acesta fiind acuzat tot de mărturie mincinoasă.

Preşedintele Senatului declara, după audierea sa în acest dosar, că procurorii le-au cerut celor pe care i-au audiat în alte dosare să facă denunţuri în cazul său, ceea ce arată că se urmăreşte altceva decât un proces corect, în condiţiile în care este nevinovat şi acuzaţiile care i se aduc sunt nereale şi nefondate. Tăriceanu susţinea că procurorii "fac o vânătoare” şi că el nu este singurul în această situaţie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-23

TAGURI: dan andronic, miky spaga, serban mihailescu, tariceanu, paul de romania, tal silberstein, israel, marturie mincinoasa
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TOțI AU TREABă CU ISRAELUL!
23 Mai 2017

PSD-știi ăștia, pentru ce se tot duc în Israel? Că-i vezi cu kippa pe vârful capului, dându-se (pe rând) cu capul de Zidul Plângerii, pentru a le veni MINTEA de la CUR la CAP, ori cea de pe urmă...cine știe? ! Bine...l-am văzut și pe Gollum, și pe dulapul de la Cotroceni...toți PUPĂ pe-acolo!
IAR PERSONAJUL
23 Mai 2017

arătat, este un SCÂRBOS și-un MARE HOȚ, precum NAȘU lui Andronic - DAN IOAN POPESCU, ALTĂ JAVRĂ! De la ăștia s-au format bisericuțele, baroniadele...MAFIA!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
23 Mai 2017

astia toti trebuia de mult sa infunde puscaria
Random imageUltimele stiri


loading...