2017-01-25 03:31


Şi-a regăsit familia după 19 ani. Un tânăr s-a întors acasă după ce în 1992 a fugit de lângă mama lui

 |  19:13
Şi-a regăsit familia după 19 ani. Un tânăr s-a întors acasă după ce în 1992 a fugit de lângă mama lui
Untânăr de 27 de ani din Iaşi şi-a regăsit familia după ce, timp de 19 ani ahoinărit prin lume, prin mai multe orfelinate şi chiar cu o altă identitateobţinută legal. După atâta amar de timp, băieţelul devenit între timp om întoată firea îşi regăseşte familia cu ajutorul Poliţiei Române.

Povesteaîncepe la 7 decembrie 1992, când Ionel Spiridon Andronache, în vârstă de 8 ani, pleacă cu mama lui la locul de muncă alacesteia, un bloc din oraşul Vulcan, judeţul Hunedoara, unde era femeie deserviciu. În jurul prânzului femeia îl roagă să ducă un sac cu gunoi la ghenadin spatele blocului. De atunci şi până pe 4 iulie 2011, femeia nu a mai ştiutnimic de fiul ei. Ştia însă că trăieşte. Aşa simţea ea. La câteva zile de ladispariţie, mai exact pe 13 ianuarie 1993, femeia a mers la poliţie şi areclamat dispariţia după ce, în prealabil îl căutase la toate rudele fără să-idea de urmă.

Poliţiaa demarat o serie de cercetări, dar care au rămas fără rezultat. Cazul a rămasca dispariţie şi a fost postat pe siteul Poliţiei Române, la secţiunea “Copiidispăruţi”.

„Eusunt în poza de pe net”

Ladata de 3 martie 2011, la Poliţia Municipiului Vulcan, s-a prezentat un tânăr,din Iaşi, care a declarat că are bănuiala că el ar putea fi persoana dispărutăîn anul 1993.

Aceastale-a declarat poliţiştilor că, după fuga de la domiciliu, a vagabondat circa unan prin trenuri, gări şi autogări, după care a ajuns într-un centru de minoridin Braşov sau Sinaia, de unde a fugit. În anul 1994, a ajuns într-un centru decopii din Capitală, dar că nu mai reţine numele sub care a fost înregistrat, înanul 1995 a fugit iar. În urma unei bătăi a început să aibă pierderi dememorie, şi, pentru că nu-şi mai amintea numele, a hotărât să îşi aleagă unnume, fiind înregistrat ca Marian într-un centru de minori din Iaşi. În anul1999 a primit pe cale judecătorească identitatea actuală, fiindu-i eliberatcertificat de naştere. Acesta a mai spus că din anul 2000 a început să îşiamintească diverse lucruri din copilărie, printre care şi numele purtatanterior.

Ofemeie care îl cunoştea foarte bine a văzut pe internet poza şi a făcutlegătura între el şi băiatul dispărut. I-a spus şi amândoi au pus lucrurile capla cap.

Pentrua fi siguri poliţiştii au chemat-o la audieri pe femeia care reclamasedispariţia în anul 1993. Ea a dat amănunte despre semne particulare şi rudelefamiliei. În paralel poliţiştii verificau cele declarate de femeie, audiindu-lpe tânăr. Ea le-a spus că acesta are o cicatrice pe genunchiul stâng. Aşa era.Mai mult, tânărul le-a spus poliţiştilor că îşi aminteşte vag despre situaţiaşi structura familială, la relaţia cu tatăl său şi ocupaţia mamei, prenumelebunicului. Toate acestea coincid cu situaţia dispărutului din 1993.

Pentrua spulbera orice dubiu, cât şi pentru că acestuia i s-a atribuit nume prinhotărâre judecătorească, pentru stabilirea cu certitudine a identităţii, încauză s-a procedat la recoltarea de probe biologice şi s-a dispus efectuareaunei constatări tehnico-ştiinţifice biocriminalistice, genetice. La data de 4iulie 2011 s-a primit de la Institutul de Criminalistică din cadrul IGPRraportul de constatare tehnico-ştiinţifică prin care s-a concluzionat că înproporţie de 99,999998% femeia care a reclamat iniţial dispariţia este mamatânărului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-01-13

Mai multe imagini:
Şi-a regăsit familia după 19 ani. Un tânăr s-a întors acasă după ce în 1992 a fugit de lângă mama lui
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image