2018-12-12 10:26


Situaţie incredibilă la Arena Naţională: deja e nevoie de noi investiţii

 |  19:15
Situaţie incredibilă la Arena Naţională: deja e nevoie de noi investiţii

Cel mai mare şi scump stadion al ţării a costat de două ori mai mult decât era estimat: 230 de milioane de euro. Şi se pare că nu ajunge!

Aceasta afirmatie a fost facuta de directorul general al clubului Dinamo, Ionel Dănciulescu, întrebat de ce Arena Naţională nu a primit avizul ISU.  "In National Arena mai trebuie sa investim niste bani. Lucrurile sunt clare. Nu s-au luat avizele pentru ca trebuiesc facute anumite imbunatatiri. Arena nu este in regula, iar ISU nu da avizul", a spus Ionel Danciulescu la postul Digi Sport.Din cauza problemelor de la National Arena, clubul Dinamo a fost nevoit sa mute astfel derbiul cu Steaua, programat duminica, in Stefan cel Mare.

PUBLICITATE  

"Am hotarat sa mutam meciul pe arena din Stefan cel Mare pentru ca cei de la Primarie ne-au spus ca in niciun caz nu se va rezolva situatia in aceasta saptamana", a explicat Danciulescu.Totusi, potrivit ISU, acoperisul de la National Arena contine o membrana ce poate lua foc in anumite conditii. Pe de alta parte, Primaria mentioneaza ca acelasi material este folosit si in tari precum Germania si Elvetia. "Legislatia din Romania interzice aceasta membrana", este pozitia Pompierilor, facuta publica in urma cu doua saptamani.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-17

TAGURI: arena nationala, isu, danciulescu, investitii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...